Robot de bucatarie Moulinex Masterchef 5000, 19 Functii

Nu prea mai ai timp sa gatesti atat de complex si eleborat cum obisnuiai odata? Nicio problema, pentru toate exista o solutie, iar in acest caz, solutia ta se numeste Moulinex Masterchef 5000, un robot de bucatarie foarte performant, care, prin cate promite, se apropie de unul profesional. La pret – nu insa, pentru ca este destul de convenabil (verifica aici pret actualizat) pentru cate functii detine.

Destul de puternic la cei 750 W, cu 2 trepte de viteza plus un buton Puls, Moulinex Masterchef 5000 te va surprinde inainte de toate prin numarul impresionant de functii de care dispune: 19. Acest robot de bucatarie dispune, asadar, de blender, cu o capacitate de 1.25 litri, pentru pasare si preparare de diverse bauturi precum smoothie-uri, de un disc pentru feliere, un disc de emulsionare, pentru amestec perfect uniform, un disc de radere, un disc pentru feliere cartofi, spatula pentru amestecare, palete de mixaj pentru diverse optiuni si feluri de preparate. Prezinta un bol suficient de mare, de 2 litri, un cutit universal, iar cutitele discurilor sunt realizate din metal obisnuit.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Moulinex Masterchef 5000 vine impreuna cu un manual cu retete utile ca sa experimentezi cat mai multe preparate culinare si sa te perfectionezi. Astfel, vei putea vedea la cat de multe lucruri te poate ajuta un… masterchef precum robotul de bucatarie Moulinex Masterchef 5000.

Din pacate, pentru a fi un robot de bucatarie complet, acestui aparat ii lipsesc cateva optiuni, dar care nu sunt deosebit de importante. Cum are un numar de 19 functii, cred ca e mai mult decat suficient… Nu are rasnita pentru macinare, masina de tocat sau storcator de fructe si legume. Pentru ultimele doua enumerate, ai insa solutia in robotul de bucatarie de la acelasi producator si din aceeasi serie Moulinex Masterchef 8000, aproape complet si ultraperformant. Este insa si mai scump – aproape dublu ca pret.

Robotul de bucatarie Moulinex Masterchef 5000 prezinta un sistem de stocare a cablului, pentru a nu intampina probleme si a nu te incurca in bucatarie atunci cand nu folosesti aparatul. Este el insusi suficient de compact, economisind spatiu oriunde ar fi amplasat. Arata foarte bine, modern; fiind de culoarea alb, arata impecabil si igienic in acelasi timp. Este usor de folosit, dispunand de un singur buton rotativ, care se roteste pana in dreptul semnului ce indica optiunea dorita.

Ca minusuri, as putea sa-i reprosez, ca si celorlalte aparate din aceeasi gama (Moulinex Masterchef), faptul ca materialul din care sunt realizate cutitele si discurile de feliere si radere este metal obisnuit si nu inox, cunoscut pentru rezistenta si durabilitatea sa. De asemenea, nu imi place ca gura de alimentare a bolului nu este suficient de larga astfel incat sa poti introduce prin ea fructele si legumele intregi; acestea trebuie taiate in mai multe bucati in prealabil pentru a patrunde in interior, fapt care te face sa irosesti ceva timp.

Un model similar, as putea spune chiar identic in ceea ce priveste aspectul, este, evident din aceeasi gama: Moulinex FP513 Masterchef 5000, modelul precedent celui de mai sus, de fapt. Putin mai ieftin, acesta este cam la fel si in ceea ce priveste specificatiile tehnice, dar cu un bol putin mai mare chiar (2,2 litri). Tot cu 19 functii, insa ii lipseste discul pentru cartofi. Ramane ca tu sa alegi daca pentru o diferenta de doar cateva zeci de lei merita sa investesti in unul cu un disc de feliere pentru cartofi; daca nu prea consumi astfel de legume, atunci poti alege modelul mai ieftin (Moulinex FP513 Masterchef 5000) si mai scutesti astfel niste bani.

[sam_ad id=”15″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *