Robot de bucatarie Russell Hobbs Desire 19000-56, cu Blender si Framantare Aluat

Cu totii avem nevoie de un robot de bucatarie care sa ne asigure in timp rapid anumite activitati necesare realizarii unei mese variate, complexe. Un astfel de aparat inlocuieste de multe ori alte aparate de bucatarie, cum ar fi blenderul sau mixerul, economisind astfel si spatiu. Russell Hobbs Desire 19000-56 inlocuieste astfel suficient de multe alte ustensile de bucatarie si, in acelasi timp, vine si la un pret mai convenabil (verifica aici pret actualizat), decat daca le-aia achizitiona pe fiecare, separat.

Suficient de puternic astfel incat sa iti asigure necesarul de baza in realizarea mancarurilor principale, la o putere de 750 W, robotul de bucatarie Russell Hobbs Desire 19000-56 vine si cu blender, accesoriu pentru framantat aluaturi, disc pentru feliere, disc special pentru maruntire si tocare. In plus, prezinta 2 trepte de reglare a vitezei si o functie Puls / Turbo, pentru un plus de putere.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Din pacate, nu este intr-atat de performant incat sa poata stoarce si legume / fructe, sa poata toca, precum o masina de tocat carne, si nici nu prezinta accesoriu de tip rasnita. Dar, la un asemenea pret, este suficient si cu cate se prezinta. Asta pentru ca este destul de puternic si de mare astfel incat sa poti prepara suficient de mult cu ajutorul sau. Atat bolul principal, cat si cana blenederului, are o capacitate de 1,5 litri. Poti astfel gati o cantitate mai mare si poti sa iti prepari, in cana de blender, bauturi savuroase pentru intreaga zi. Toate componentele sale sunt detasabile si pot fi spalate chiar si in masina de spalat vase, mai putin corpul principal.

Simpatic ca design: negru, rosu si fumuriu

Ca aspect, este destul de simpatic si elegant in acelasi timp, combinatia de culori (negru, rosu, fumuriu) fiind destul de dinamica, dar serioasa in acelasi timp. Prezinta un singur buton principal, rotativ, de culoare gri-deschis, ceea ce il face usor de folosit, chiar si de catre persoane cu dizabilitati. Bolul principal vine si cu un accesoriu pentru impingere rosu. Componentele sunt realizate din plastic dur, insa la acest pret nu cred ca ar fi putut fi utilizat alt material.

Concluzie

Este un aparat suficient de bun pentru a te ajuta in etapele de baza in realizarea felurilor principale; poti toca cu el legume si fructe, pentru salate, supe; poti face sosuri, creme, maruntind fin cu blenderul; poti prepara aluaturi pentru deserturi sau feluri principale / aperitive.

[sam_ad id=”15″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *