Aspirator fara sac Rowenta Compacteo Ergo Cyclonic RO5353, cu Filtru Hepa 10

Un aspirator trebuie sa fie unul dintre cele mai importante aparate electrocasnice din casa, intrucat iti curata locul in care locuiesti si, implicit, trebuie sa aiba grija si de aerul pe care il respiri. Pentru toate acestea si putin mai mult, a fost conceput aspiratorul fara sac Rowenta Compacteo Ergo Cyclonic RO5353, la un pret foarte bun (verifica aici pret actualizat), avand in vedere ca este un aparat foarte puternic si de calitate.

Un aspirator fara sac, cu container special pentru colectarea prafului, cu un sistem de aspirare uscata, Rowenta Compacteo Ergo Cyclonic RO5353 are filtru HEPA 10, pentru a-ti asigura un aer curat si o respiratie usoara, fara particule de praf sau diversi alergeni. Ideal pentru bolnavi, persoane alergice, batrani sau copii. Despre importanta filtrului HEPA la un aspirator, poti citi in articolul dedicat.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Acest aspirator este foarte puternic, avand o putere de pana la 1900 W / maxim 2000 W, pentru o curatare optima, si este si destul de mare, cu o capacitate de colectare de 1,5 litri. Containerul special pentru praf se poate detasa usor si se poate goli si spala in intregime. Interesant este ca este prevazut cu un Sistem Ciclon / Cyclonic System specific, care, pe langa ce face filtrul HEPA, permite un grad mare de separare a aerului / prafului. Acest sistem, in cazul acestui aparat, prezinta 2 faze independente: faza 1 (separare aer/praf), faza 2 (filtrare).

Are o suprafata de aspirare destul de mare, de 7 metri, iar lungimea cablului de alimentare este pe masura, avand 5 metri. Nu prezinta control pe maner, insa prezinta un maner de manevrare ergonomic, in partea de sub butoanele de comanda, pentru o manevrare si transportare facile. Marginile manerului sunt rotunjite si nu descoperite, astfel incat iti asigura un plus de confort, dar si o senzatie placuta la atingere. Pentru rezultate excelente, vine impreuna cu cateva accesorii foarte utile, cum ar fi peria standard, accesoriul pentru spatii inguste, o perie suplimentara speciala pentru parchet.

Ca mai toate aspiratoarele standard, prezinta un tub metalic cromat, telescopic, pentru prelungirea tubului de cauciuc. De asemenea, prezinta un buton special derulator automat. Este compact, colorat dinamic si vioi, in rosu, usor de transportat datorita rotilor incadrate perfect in interiorul sau. In plus, aceste roti cauciucate, datorita materialului din care au fost realizate, sunt silentioase si asigura o alunecare usoara a aparatului prin orice spatiu.

Pe langa butonul de derulare a cablului de alimentare, prezinta si un buton comutator de pornire/oprire si un buton rotativ de control si de reglare a puterii de aspirare. Fiind puternic, este si destul de galagios, cu un nivel de zgomot de 84 dB.

L-as alege pentru ca, la un asemenea pret, promite foarte multe; pe langa filtrul HEPA, are si acel Sitem Ciclonic bifazic, pentru un aer mult mai proaspat si o curatare mult mai eficienta, este puternic, este usor manevrabil, arata destul de dragut si are si un cablu de alimntare destul de lung. In plus, recipientul special pentru colectarea prafului se curata destul de usor si este si este si destul de mare, la o capacitate de 1,5 litri.

[sam_ad id=”20″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *