Aspirator cu sac Rowenta Compacteo Ergo RO5221, Capacitate 3 litri

Un aspirator clasic, si ca design, si ca functionare, dar destul de puternic si de eficient, pe placul multora, este modelul Rowenta Compacteo Ergo RO5221, aspirator cu sac, cu un tip de aspirare uscata, la un pret destul de bun (verifica aici pret actualizat), daca luam in calcul si alte specificatii.

Din pacate, Rowenta Compacteo Ergo RO5221 nu a fost conceput cu filtru HEPA, pentru o filtrare igienica a aerului, ca in cazul aspiratoarelor de ultima generatie, insa castiga prin alte lucruri. De exemplu, are un sistem de eliminare a reziduurilor cu spuma.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Capacitatea sa de colectare este foarte mare, de 3 litri, realizandu-se intr-un mod clasic, in saci de hartie. Suprafata de aspirare este si ea destul de mare: de 7 metri, iar cablul de alimentare – suficient de lung, de 5 metri.

Rowenta Compacteo Ergo RO5221
Rowenta Compacteo Ergo RO5221

Desi un aparat electrocasnic obisnuit, aspiratorul cu sac Rowenta Compacteo Ergo RO5221 este destul de puternic, cu o putere de 1800 W. Nu prezinta control pe maner; acesta este usor de manevrat fiind retractabil si asezat ergonomic sub butoanele de comanda.

Pe langa tubul telescopic metalic, cromat, pentru prelungirea tubului obisnuit de aspirare, vine si cu o perie standard, un accesoriu pentru spatii inguste si un buton derulator automat pentru cablul de alimentare (intrucat acesta este destul de lung).

Compact, cu rotitele de cauciuc incadrate perfect in corpul principal, este simplu si usor de transportat si de manevrat. De culoare albastru marin, este placut la design si vesel. Nu este prea silentios, avand un nivel de zgomot de 84 dB.

Pentru capacitatea mare de colectare, puterea mare, precum si cablul de alimentare destul de lung, ca sa nu mai iau in calcul aspectul foarte elegant si placut, consider ca merita achizitia aspiratorului cu sac Rowenta Compacteo Ergo RO5221, chiar daca este un model clasic. Se bazeaza insa pe eficienta si este puternic, facand fata cu brio.

Daca vrei insa ceva mai mult, iti recomand cu incredere, de la acelasi brand, un aspirator fara sac Compacteo Cyclonic Ergo Rowenta RO3423, foarte eficient, cu filtru HEPA, la un pret putin peste al acestuia, ceea ce il face si mai atractiv, fiind un aparat foarte convenabil, avand in vedere raportul calitate-pret. La aceeasi putere cu Rowenta Compacteo Ergo RO5221, descris in articolul de fata, pierde insa la capacitatea de colectare, avand doar maxim 1 litru disponibil. Totusi, fiind fara sac, e suficient si acest spatiu. Unde mai pui si ca vine cu o curea de umar, foarte utila pentru a aspira cu acest aparat oriunde, putandu-l manevra si transporta usor.

[sam_ad id=”20″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *