Fier de calcat Rowenta Focus DW5130, cu talpa si sistem Microsteam 400 Laser

Nimic nu este mai enervat decat calcatul rufelor cu aparate de calcat nepotrivite; in plus, un fier de calcat, insuficient de avansat sau folosit cum nu trebuie, poate dauna hainelor tale, unde mai pui ca nici macar nu le va calca cum trebuie. Asa ca ce zici de unul suficient de avansat care, nu numai ca te va ajuta sa nu-ti pui in pericol rufele, dar le va si proteja prin multiplele sale functii si optiuni, potrivite fiecarei tesaturi? Poti opta, de exemplu, pentru Rowenta Focus DW5130, la un pret mai mare decat unul obisnuit pentru astfel de aparate (verifica aici pret actualizat), dar potrivit in raport cu avantajele oferite.

Foarte puternic, cu o putere de 2400 W, Rowenta Focus DW5130, prevazut cu talpa speciala Microsteam 400, cu aburi, este un aparat de care te vei indragosti de la prima utilizare. Rezervorul de apa, necesara pentru producerea de aburi, are o capacitate destul de mare: 0.300 litri. Prin urmare, are si un debit mare de aburi: 40grame/minut, cu un jet de aburi de 180 grame/minut.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

In rest, tine de tine si cerintele tale cum il vei folosi, pentru ca in ceea ce priveste multitudinea de functii si optiuni cu care iti vine in ajutor in aproape orice situatie, cu fierul de calcat Rowenta Focus DW5130 aproape ca nu poate exista problema nesolutionata in materie de cute. In primul rand, suna bine sa stii ca poti calca cu ajutorul sau chiar si pe verticala, pentru rufele mai delicate care cer asta. Are o functie de pulverizare cu apa, tip spray, pe care o poti folosi in cazul cutelor incapatanate.

De asemenea, Rowenta Focus DW5130 este prevazut cu sistem antipicurare, pentru ca nimic nu este mai neplacut decat sa iti umpli hainele inutil cu apa in timp ce doresti sa le calci, pulverizand cu apa, un sistem de autocuratare a talpii, un sistem anticalcar, impotriva formarii calcarului in interior din cauza apei (si in consecinta, sa nu imprastie cu „nisip” peste hainele tale in timp ce calca).

Fierul de calcat Rowenta Focus DW5130 este destul de ergonomic; are un varf foarte ascutit si bine conceput, care il ajuta sa patrunda chiar si in zonele mai greu accesibile si mai stramte ale hainelor, cum ar fi reverele camasilor, buzunare etc. si un cablu pivotant care sa nu te incurce atunci cand iti faci treaba, ci sa se roteasca dupa cum ai nevoie. Cablul de alimentare este suficient de lung, avand o lungime de 2.5 metri.
Ca design arata destul de clasic si robust, fiind de culoare indigo in combinatie cu putin alb. Forma sa te ajuta sa calci mai multe tipuri de haine, iar butoanele sunt foarte simplu de folosit. Orice experienta privind calcatul rufelor va deveni una usoara, rapida si chiar placuta.

Un model similar, de la acelasi producator, prezentand tot cam aceleasi specificatii, functii si optiuni, insa putin mai ieftin si mai diferit la design, ar fi Rowenta Focus DW5120. Asadar, tine de gustul personal si de preferinta personala pentru designul exterior daca vei dori sa economisesti cateva zeci de lei in achizitionarea unui fier de calcat avansat.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *