Aspirator Fara Sac Rowenta RO3321 Mini Space Cyclonic

Un aspirator fara sac de mici dimensiuni insa cu o putere de absortie foarte mare datorita sistemului de filtrare ciclonica in mai multe etape este cel de la producatorul francez Rowenta, modelul RO3321 Mini Space Cyclonic.

Acesta are o capacitate de incarcare de 1 litru, nu foloseste sac si are dimensiunile foarte compacte, excelent pentru cei care nu vor sa isi bata foarte mult capul cu depozitarea. Pretul este surprinzator de mic din punctul nostru de vedere, mai ales ca este dotat si cu filtre HEPA, fiind vandut la  (verifica aici pret actualizat).

Calitatea constructiei acestui aparat este una foarte buna, primele modele fiind produse in Franta, si chiar de n-ar fi asa, producatorul are standarde foarte inalte de calitate, de aceea ma astept ca si acest RO3321 sa foloseasca un plastic puternic, lucru confirmat cel putin de suprafata neagra care este identica ca si la cele din gama Silence Force Extreme care au fost testate de catre echipa ElectroReview.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Aspiratorul bagless (fara sac) Rowenta RO3321 vine cu o putere a motorului de 1600 W si o putere de aspiratie mare de 26kPa si un debit de aer de 27 l/s la turatie maxima. Zgomotul facut la aspirare este destul de mare, de aproximativ 84 decibeli, insa fiind un model compact cu toata etansarea nu se prea poate construi ceva silentios..mai ales ca aspira la un randament mare, chiar daca puterea aparante a motorului nu este extraordinara, insa nu trebuie sa judecam dupa coperta 😀 Cu siguranta apreciat de catre cei care au alergie la praf va fi filtrul HEPA 10, un filtru de dimensiuni mai mari decat de obicei ceea ce garanteaza ca nu ies microparticulele de praf din interior la evacuarea aerului prin filtrarea ciclonica.

Dimensiunea, cum este un electrocasnic compact, este mica, avand o inaltime de 255 mm, lungime de 435 mm si o latime de 260 mm. Greutatea de aproximativ 5 kilograme este ideala si pentru doamne si domnisoare iar cablul este unul standard, cu o lungime de 7 m, care prin tubul de alimentare ofera o suprafata de aspirare de pana la 7 metri. Nu este foarte mult peste standard, aici fiind oarecum partea unde nu putem spune ca acest aparat sta mai bine decat altele, cum ar fi aspiratoarele Philips care au un cablu de regula mai lung, insa sunt usor mai scumpe.

Peria standard cu care vine este una multifunctionala atat pentru parchet cat si pentru covoare si mochete. De asemenea mai vine si cu o perie ingusta si un accesoriu mai mic pentru spatii inguste. Tubul este de tip telescopic, ca la toate aspiratoarele moderne, si este dintr-un aliaj metalic pentru soliditate. Manerul are o forma foarte ergonomica, ceea ce este un plus fata de alte modele.

Una peste alta, si designul aspiratorului Rowenta RO3321 este unul destul de bun, ocupa un spatiu mic de aspirare si isi face treaba foarte bine, asadar noi cei de la ElectroReview il recomandam. Este ideal in special pentru apartamentele nu foarte mari si pentru cei care cauta un aspirator fara sac compact, cu filtrare ciclonica si filtru HEPA anti alergii.

Mai jos aveti un videoclip care va arata cum e produsul, din pacate e in rusa asa ca sunetul nu are importanta 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *