Rowenta Compact Power RO3798 – Aspirator fără sac și cu perie 2 în 1

Rowenta Compact Power RO3798 este un aspirator cu putere mare, al cărui avantaj major vine prin faptul că este un aspirator compact, mic, ușor de folosit și depozitat.

Are un sistem de depozitare a prafului fără sac, astfel că este mai ușoară golirea de praf și de asemenea este mai igienică.

Personal întotdeauna mi-au plăcut aspiratoarele ceva mai mici, deși nu îmi place să golesc aspiratorul prea des. Acest model are avantajul unui sistem care se poate goli repede și este destul de igienic.
Și, chiar dacă aspiratorul este mic, are un motor ca o mică bestie, extrem de eficient, chiar și la cei 750 W pe care îi posedă reușește acestă serie Compact Power să facă o treabă bună.

Construcție compactă și economică

Aspiratorul Rowenta RO3798 are un recipient de dimensiune 1.5 litri – foarte potrivit pentru 2-3 aspirari ale unui apartament cu 2 camere, perie 2 in 1 si capete de aspirare inalt performante. De asemenea, vine si cu o duza pentru tapiterie si duza pentru spatii inguste. Duza pentru spații înguste poate fi foarte utilă pentru a curăța în spatele mobilierului sau spațiul între elementele caloriferului.

Cum spuneam, e un avantaj major că nu are saci de unică folosință și că nu trebuie să schimbi sacul.
Toate acestea sunt oferite de acest aspirator compact Rowenta la un pret echilibrat – verifica aici stoc si pret actualizat

După cum se vede în poza de mai sus, acest aspirator este de culoare roșie și are o mulțime de accesorii incluse.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Aspirare uscată multi suprafețe

Rowenta Compact Power RO3798 este un aspirator de tip uscat, cu clasă ede eficiență A.

Are o clasă de performanță la curățarea covoarelor C, suprafețele dure le curăță mai bine – clasa A iar nivelul de emisii de praf este redus, fiind și aici încadrat în clasa A.

Lungimea cablului este suficient de bună pentru a-i oferi un plus de manevrabilitate. Cablul extensibil poate fi scos până la 6.2 metri de alimentare, iar împreună cu brațele telescopice practic ai o rază de operare de 8.8 metri, excelent.

Nivelul de zgomot este așa și așa – nu este un aspirator silențios acest aparat Rowenta, dar nici nu face gălăgie mai mare decât alte aspiratoare din clasa aceasta.

Un punct pozitiv care va fi foarte apreciat este că eliminarea prafului este simplă. De asemenea, greutatea de 5.9 kilograme a aspiratorului nu este atât de mare, așadar face o activitate neplăcută puțin mai suportabilă prin faptul că nu este un aspirator masiv care încurcă în suprafețe mici.

Acasă folosesc un aspirator Rowenta ceva mai mare, care are însă sacul textil și este o durere mare de cap golirea sacului, așadar sunt sigur că tu vei aprecia faptul că acest aspirator Rowenta este unul fără sac.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *