Rowenta RO464501 – Aspirator Silentios de Mare Putere

Aspiratorul cu sac de la Rowenta Silence Force Compact Upgrade Black RO464501 are o capacitate de 3.5 l, o putere de 2100 W si functioneaza pe sistemul aspirarii uscate. Este un model cu un design elegant, simplu de utilizat si adaptabil mai multor tipuri de suprafete. Pretul accesibil este de asemenea in avantajul clientului. Pe piata il gasim undeva in jurul valorii de (verifica aici pret si stoc actualizat).

Ca recomandari, Rowenta RO464501 poate deveni un electrocasnic agreabil intrucat raportul pret – functii este destul de reusit. Ca si caracteristici generale, aspiratorul are o putere de 2100 W, o capacitate de colectare de pana la 3.5 l, un debit de aer de 154.8 m3/h si se poate manevra pe o suprafata de aproximativ 9 metri – lungimea cablului de alimentare cu derulator automat fiind de 6 m. Deasemenea este un aspirator destul de silentios, are un nivel de zgomot de 71 dB iar cu peria speciala Delta Silence Force cu siguranta veti putea asculta si stirile in timp ce faceti curat. Singurul dezavantaj al acestei perii find faptul ca desi aspira foarte puternic, este putin mai dificil de utilizat pe covoare si mochete, astfel incat efortul depus devine mai mare. Rowenta RO464501 vine cu 5 tipuri de accesorii – peria speciala Delta Silence Force, perie pentru spatii inguste, perie mica, perie special conceputa pentru parchet si suprafete delicate – nu zgarie si nu blocheaza datorita designului – iar peria Mini-Turbo, accesoriu absolut necesar pentru detinatorii de animale de companie, intrucat aceasta este conceputa special pentru a permite eliminarea eficienta si rapida a parului de animale de pe tapiserii si canapele.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Aspiratorul are in dotare filtru HEPA – 13, (high efficiency particulate air) – foarte eficient atat pentru procesul de indepartarea particulelor fine din aer cat si a alergenilor. Aceste particule microscopice invadeaza zi de zi organismul nostru prin piele si pe cale digestiva dar mai ales prin inhalare si devin principalele responsabile pentru diverse probleme si boli ale aparatului respirator.

Aparatul are la baza sacul de hartie Wenderbag Endura – singurul sac universal antibacterian de lunga durata, putand fi folosit de doua ori mai mult ca durata de viata decat un sac obisnuit de hartie datorita celor 5 straturi de microfibre care filtreaza particulele in proportie de 99.9% . Rowenta RO464501 are reglaj electronic, tub telescopic insa fara comenzi pe maner iar butonul de pornire/oprire poate fi actionat lejer si cu piciorul, la fel ca si cel pentru retragerea cablului de alimentare.

La eleganta designului contribuie si culoarea neagra a aspiratorului Rowenta RO464501. Pe scurt, un aspirator nu foarte pretentios dar care isi face treaba, iar pentru pretul de 600 lei putem spune ca functiile sale sunt mai mult decat corecte.

[sam_ad id=”20″ codes=”true”]

One thought on “Rowenta RO464501 – Aspirator Silentios de Mare Putere

 • 9 octombrie 2019 la 9:24
  Permalink

  Buna ziua,
  am cumparat un aspirator Rowenta Smart Force_(TM),si nu stiu sa-l folosesc. Instructiunile sant prea vagi,PUTIN DETAILATE.UNDE POT SA GASESC INSTRUCTIUNI MAI DETAILATE?
  NU STIU CUM SE NUMESC COMPONENTELE.
  O ZI BUNA.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *