Aspirator cu sac Silence Force Extreme Compact Rowenta RO5737, cu HEPA 13

Un aspirator silentios este aparatul dorit de orice persoana care in timpul zilei este ocupata si nu poate aspira decat seara, in liniste, fara riscul de a-si deranja vecinii. Asadar, daca vrei sa ai curatenie la tine in casa la orice ora, cu un zgomot redus si multe alte beneficii, ai putea incerca aspiratorul Silence Force Extreme Compact Rowenta RO5737, la un pret destul de scump totusi (verifica aici pret actualizat), insa pe care si-l merita.

Un aspirator cu sac, cu un sistem de aspirare uscata, Rowenta RO5737 este de pastrat mai ales pentru ca are un filtru HEPA 13, deosebit de util pentru filtrarea aerului pe care il respiri de particulele de praf si alergeni, in timp ce faci curatenie. Mai multe despre ceea ce presupune filtrul HEPA la aspiratoare poti citi in articolul dedicat.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Rowenta RO5737 are o putere de 1000 W. Capacitatea de colectare este una destul de mare, de 3.5 litri, suprafata de aspirare fiind de 8 metri, asadar vasta. Asta se datoreaza si unei lungimi a cablului de alimentare, mai mare decat a altor aspiratoare standard, de 6.2 metri. Nivelul de aspiratie maxima este de 27kPa., cu un debit de aer de 32 litri/secunda.

Cel mai important, dupa prezenta tipului de eliminare a reziduurilor (filtru HEPA) este faptul ca este un aspirator extrem de silentios, eliminand orice deranj in cazul in care doresti sa il utilizezi cand cineva doarme sau dimineata devreme. Are un nivel de zgomot de doar aproximativ 65 dB.

Din pacate, sacul de colectare al aparatului este din hartie, tip Wonderbag Endura, specific Rowenta,  si nu din textil, lavabil. Aparatul nu prezinta control pe maner. In schimb, este destul de mare si greu, dar se deplaseaza usor datorita rotilor ingenioase, micute, ascunse, abia sesizabile.

Vine impreuna cu o serie de accesorii utile, dintre care o perie standard, un accesoriu pentru spatii inguste, o perie mica, o perie speciala Mini-Turbo. Ca majoritatea aspiratoarelor, prezinta si un tub telescopic metalic, pentru prelungirea furtunului de aspirare, pentru o mai buna pozitie aspatelui tau in timp ce faci curatenie. Are si un derulator automat de cablu. In rest, la nivelul panoului de control, este destul de complex, cu mai multe butoane, insa usor de activat si de folosit. Prezinta si un indicator al nivelului de incarcare cu praf.

La design arata foarte bine, fiind de culoare crem / fildes (ivoriu), in combinatie cu gri-deschis. Arata elegant si modern, cu un aspect placut. Accesoriile sunt negre. Prezinta maner negru, ergonomic, in capatul furtunului, pentru o si mai buna utilizare.

Aspiratorul Rowenta RO5737, cu filtru HEPA este recomandat atat persoanelor ocupate, care nu au cum sa isi organizeze timpul pentru curatenie in functie de programul de liniste, cat si familiilor, cu copii mici si care dispun de o locuinta mare.

[sam_ad id=”20″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *