S-a confirmat oficial data lansarii Windows 8

Cu toate ca nu reprezinta nici o supriza preconizata data a lansarii noului sistem de operare Microsoft Windows 8, ieri s-au trimis invitatiile pentru participarea la eveniment care va avea loc in data de 25 Octombrie, in New York (Statele Unite).

Invitatia are forma de mai jos:

win8savethedate

Deocamdata invitatia are doar forma unui memo, s-a trecut doar data lansarii – Joi – 25 Octombrie 2012 – nu si locatia exacta sau ora de incepera a prezentarii. De asemenea s-a mai confirmat deschiderea unui magazin in Manhattan sub sigla Microsoft insa nu s-a spus daca acest magazin se va deschide o data cu lansarea sistemului de operare, singurul lucru stiut este ca va fi toamna aceasta.

New York se pare ca este orasul preferat de catre Microsoft pentru diferite lansari, in acest oras s-au lansat multe produse Microsoft – inclusiv Windows 7, Windows Vista sau Windows XP.

Windows 8 este primul sistem de operare capabil sa ruleze si pe tablete, fiind extrem de prietenos si cu utilizarea touchscreen, ceea ce il va propulsa ca un SO de top in ceea ce priveste tabletele si cu siguranta calculatoarele de tip All-in-One vor intra cu mai multa atentie in randul posibilor clienti.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *