S-a Confirmat Prezentarea Noilor Televizoare Super-Premium de la Samsung pentru August 2012

Samsung a confirmat astazi ca in cadrul conferintei IFA de la Berlin (31 August – 5 septembrie 2012) va lansa o noua linie de televizoare din gama ultra-premium.
Directorul de Marketing pe Europa al gigantului coreean Samsung, Michael Zoeller, a spus la conferinta IFA din Dubrovnik, Croatia, ca urmatorul model “super-luxury” va fi peste ce regasim noi acum la televizoarele de varf de la Samsung, insa nu a intrat foarte mult in detalii si a spus ca nu poate sa declare nimic despre acest lucru.

In acest moment, varful de gama de la Samsung este modelul ES8000, disponobil in Romania in variantele 3D de 116 cm diagonala si 3D in varianta de 101 centimetri, cu preturi pornind de la 7999 lei. Ambele televizoare actuale din varful de gama pentru productia in serie se bucura de functii precum Control Vocal, recunoastere faciala, au camera web integrata, WiDi si Recorder pentru programele TV si sunt disponibile la eMAG.

Asadar, avand in vedere ca actualele televizoare premium ofera destul de multe functii, este foarte greu de anticipat cu ce va surprinde Samsung in urmatoarea miscare pe aceasta piata. Specialistii anticipeaza un ecran OLED si o rezolutie de 4K, adica dublu decat Full HD pentru noile televizoare, practic si continutul 3D se va reda intr-un format Full HD pe ambele perechi de frecvente pe care lucreaza din punct de vedere tehnic pentru a reda imaginea in format tridimensional. De asemenea, se asteapta ca aceste televizoare sa continue pe linia ultra subtire si cu rama foarte mica.

De asemenea, Zoeller a confirmat si faptul ca televizoarele Super OLED anuntate la inceputul anului la CES vor fi disponobile pe piata pana de Craciun, speram noi si in Romania la preturi acceptabile, chiar daca sunt din clasa premium.

In ceea ce priveste cand vor fi disponbile noile televizoare care se vor prezenta la sfarsitul lui august/inceputul lui septembrie, preconizam ca aparitia lor pe piata va fi undeva la jumatatea anului viitor.

Sursa: Pocket-Lint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *