S-a dat din nou drumul la Vplay.ro pe RDS

Cunoscutul site de video-sharing vplay.ro, mai drept spus – site-ul de pe care putem sa ne uitam online gratuit la o multime de filme care in mod normal ar trebui sa fie platite – merge din nou. In ultima perioada a fost un conflict ascuns intre cei de la RDS si vplay.ro, prin care site-ul mentionat nu a mai putut fi accesat in conditii optime.

In aceasta seara am vrut sa vad care mai este starea, de vreme ce nu mergea decat accesat printr-un proxy si am avut placuta surpriza sa constat ca totul este in conditii bune.

Personal as dori ca totusi sa se reintroduca abonamentele cu plata si sa intre intr-un fel sau altul site-ul in legalitate, pentru ca baietii acestia chiar faceau treaba buna – atat in ceea ce priveste continutul divers cat si in ceea ce priveste cum era construit site-ul, aparitia foarte rapida a serialelor sau efectiv elementele de design. Desigur, costurile teoretic ar fi mari pentru licentele filmelor, insa daca producatorii si-ar ajusta cerintele financiare conform cu realitatea romaneasca – am fi pe un drum bun. Cred ca totusi romanii ar plati pentru ceva la un pret corect, si bun – in fapt si in Statele Unite netflix.com ofera continut in aceeasi maniera, in legalitate si la un pret decent.

Mi-ar placea ca vplay.ro sa posede si o aplicatie pentru telefoane mobile, in genul in care lanseaza zilele acestea Dolce TV si Cosmote pentru posturi TV live.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *