Saeco HD8323/09 Espressor de la Philips

Philips, castigatorii titlului “Most Trusted Brand 2011” in categoria electrocasnice de bucatarie, au creat espressorul Saeco HD8323/09, model care, este combinatia perfecta dintre pret si functiuni. Acest espressor este dedicat celor care isi doresc un espressor ceva mai accesibil ca si pret, dar care sa si faca o cafea buna si cremoasa, cu caimac. Datorita unui filtru special, care se afla sub o presiune foarte puternica, cu ajutorul acestui espressor vei obtine un strat cremos delicios si de durata. Pentru iubitorii de cappuccino, acest aparat are un dispozitiv special pentru spumare, care se numeste pannarello si cu ajutorul caruia vei putea spuma laptele exact in conformitate cu preferintele tale. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci pannarello in lapte, in timp ce amesteci incet laptele cu o miscare de rotatie. Apoi, spumezi laptele cat de mult vrei tu, pentru mai multa sau mai putina spuma a laptelui.

Acest espressor automat, are un design placut, este de culoarea neagra, are o putere de 950 W si lucreaza la o presiune de 15 bari. Aceasta presiune ridicata iti va asigura extragerea completa a intregii arome a boabelor de cafea. Rezervorul acestui aparat este de 1litru si cu el vei avea posibilitatea de a pregati 2 cesti de cafea intr-un singur proces.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Alimentarea se face cu cafea macinata, sau cu ajutorul unor pad-uri speciale care se numesc Easy Serving Espresso (espresso usor de servit).

O alta caracteristica practica a acestui aparat este suportul special pentru ceasca, care te ajuta sa depozitezi cestile si paharele chiar pe masina, pentru a le avea intotdeauna la indemana si depozitare, fara a ocupa spatiul.

Philips Saeco HD8323/09 este foarte ergonomic, deoarece compartimentele pentru cafea, apa, filtrul si tava de scurgere sunt direct accesibile.

Desi are un nivel de zgomot mai ridicat, acest aparat iti poate oferi un espresso zilnic perfect. Pentru cei care nu isi permit un aparat de espresso profesional, Philips Saeco HD8323/09 este inlocuitorul perfect la un pret foarte accesibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *