Samsung 26D4003 LED TV

Un televizor modern, cu dimensiuni mai potrivite pentru camere medii si mici, pentru dormitor sau camera copiiilor este televizorul LED Samsung 26D4003, cu o diagonala a ecranului de 66 centimetri. Televizorul chiar daca este mai mic are toate caracteristicile unuia mai mare, iar pretul la care se vinde este undeva la 1300 lei (verifica pret actualizat), facandu-l o alternativa buna in cazul in care vrei neaparat un LED TV HD.

O alternativa si mai mica ar fi modelul 22D5000, tot pe LED, insa care are un display chiar mai bun, pentru ca lucreaza la rezolutie Full HD 1920 px x 1080 pixeli fata de rezolutia de 1366 x 768 pixeli a lui 26D4003. Pretul este un pic mai mic si ca avantaj ar fi faptul ca il poti foarte simplu conecta si ca monitor pentru calculator.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

26D4003 are ca alt avantaj greutatea foarte mica, de doar aproximativ 4 kilograme si un consum de curent de 50W. Dimensiunile fara stand ale televizorului sunt de 624 x 377 milimetri pe laterale si o grosime de pana la 45 milimetri.

Displayul, cum scriam si mai sus, are o calitate destul de buna, si chiar daca nu este full HD reda in bune conditii continutul HD la 720p. De multe ori diferenta nu se simte, si daca alegi ca si televizor va fi foarte OK. Contrasul dinamic aduce culorile intr-o nota foarte vie iar rata de refresh este la 50 Hz, reala.

Pe partea de receptie, televizorul este dotat cu tuner digital incorporat, insa pentru utilizare optima si receptie totala a semnalului HD de la RDS recomand sa luati in custodie si un decodor de la ei. Personal folosesc un televizor HD de la Samsung fara decodor si se mai intampla sa nu prind semnalul nici posturilor HD la liber, insa din comoditate inca nu am ajuns sa merg dupa decodor la punctul lor de lucru.

Ce imi place la acest televizor LED este pozitionarea controlului si a butoanelor, fiind un fel de touch elegant, cum am mai vazut la niste monitoare Philips in ultima vreme. Este foarte comod si placut sa navighezi printre posturi asa, desi…drept e ca cine nu foloseste telecomanda? Asadar, ramane doar un element de design.

Sunetul nu este chiar atat de tare ca la televizoarele mai mari, insa este suficient, 26D4003 fiind dotat cu doua difuzoare de cate 5 W RMS< care sunt certificate Dolby Digital si construite pe tehnologia dts 2.0.

Ca si conexiuni, televizorul mai poseda 2 porturi HDMI, 1 port USB 2.0 si intrarile clasice pentru scart si dvi pentru audio. O alta functie foarte utila este picture-in-picture, nu ma asteptam ca la un televizor pe aceasta diagonala sa fie implementat.

2 comentarii la „Samsung 26D4003 LED TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *