Samsung 28F4000

Samsung 28F4000 este un televizor LED de dimensiune intermediara spre mica, nu poti spune despre el nici ca e mare, dar nici ca ar fi foarte mic. Are o diagonala a ecranului de 70 centimetri (aproximata din 28 inch) si ofera imagine High Definition. Fiind un model din gama televizoarelor lansate de producatorul sud coreean Samsung in 2013 acest model inca este la un pret mai maricel pentru ce ofera (verifica aici pret actualizat), insa vine cu un design al carcasei care imi place.

Model acesta mai este disponibil si in variantele 19F4000 (47 centimetri diagonala) cat si in varianta 32F4000 (80 centimetri diagonala). In acest moment mi se pare o varianta foarte buna sa cumperi modelul 32F4000, diferenta de pret este foarte mica (vezi pret 32F4000 aici), cu care si acest 28F4000 imparte aceleasi caracteristici, desigur cu o densitate a pixelilor ceva mai avantajoasa pentru modelul mai mic. Totusi, de mentionat este ca la 32F4000 am recomandat ca cei interesati sa se reprofileze spre o varianta usor mai scumpa, datorita diferentei minime de pret vs specificatii; ori asta nu e cazul daca initial te gandeai la un TV micut. 🙂

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Cum spuneam mai sus, televizorul acesta de la Samsung fiind de gama 2013, se bucura de un design destul de modern si vine si cu o carcasa extrem de subtire + o greutate redusa, si asta inseamna si ca se poate monta chiar si pe perete.

Ecranul este de tehnologie LED, imaginea este redata in High definition (mi-ar fi placut sa fie totusi Full HD) iar aspectul imaginii este cel clasic deja 16:9. Imaginea este post-procesata si periata de cateva filtre astfel incat in final sa fie redata foarte bine.

Sunetul este oferit de doua boxe de putere 5W (putere 10W RMS in total), acestea avand certificare Dolby Digital Plus.

Un mare plus al televizorului acesta Samsung este ca are player multimedia integrat si reda continut de pe stick-uri USB, hdd-uri externe si de asemenea se poate conecta pe HDMI.

Alta functionalitate utila este modulul Picture in Picture, pe care am gasit-o detaliata pe site-ul producatorului, desi la magazinele online nu se facea aceasta specificatie pentru model.

Din meniu se mai pot seta si alte chestii misto, precum subtitrarea, daca conexiunea la cablu este digitala,

Interesant este si faptul ca suporta conectivitate CI+, in ideea in care aceasta functionalitate este disponibila si la RDS, si la UPC. Daca nu folosesti CI+, sigur DVB-C iti va fi si el util.

In rest Samsung 28F4000 este un televizor obisnuit, e bine ca e de gama 2013 si are un pret destul de OK.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *