Samsung 32D5800 LED 81 cm

Un televizor LED elegant, cu diagonala potrivita pentru un apartament clasic romanesc, deci nu sufrageria foarte mare este televizorul Samsung 32D5800, care vine la un pret de aproximativ 2000 lei (verifica pret actualizat). Diagonala este de 81 centimetri(32 inch) iar aspectul imaginii este wide, astfel ca filmele de calitate se vor vedea pe tot ecranul.

Rezolutia este una full HD de 1920 x 1080 pixeli cu un contrast dinamic foarte bun si are niste caracterisici ale imaginii foarte bune, Clear Motion Rate 100 Hz, Wide Color Enhacer si Moto Hyper Real care toate fac ca imaginea sa fie foarte bine filtrata si astfel si contrastul mare, colaborand la o imagine vie afisata de catre televizor. In aceasta privinta ajuta si displayul de tip LED, care pe langa ca are un consum mai mic ofera si o experienta de vizualizare mai apropriata de realitate.

Un alt avantaj pentru televizorul 32D5800 este faptul ca are conexiune la reteaua de internet, atat prin cablu pe mufa clasica RJ-45 cat si posibilitate de conectare la wireless. Astfel prin tehnologia speciala Samsung Anynet+ poti sa redai direct de pe calculator sau laptop filmele de pe internet pe televizor, si asta e un mare avantaj mai ales daca te uiti la seriale pe site-uri de genul vplay.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

32D5800 permite si conexiune directa la PC, putand fi folosit si ca un monitor, pe portul HDMI(sau chiar si VGA clasic) iar comutarea de imagine este foarte simpla, direct de pe telecomanda se selecteaza sursa de imagine. Eu as pune monitorul clasic de PC pe VGA iar televizorul pe HDMI astfel ca pot sa am si imaginea dublata de pe PC pe televizor. In plus, daca montezi televizorul in sufragerie si ai calculatorul intr-o camera diferita efectiv poti face o gaura in perete (asta daca vrei) si sa redai filmele de pe calculatorul din camera cealalta direct pe televizor, asta bineinteles daca nu ai wireless pentru ca altfel ti-ar fi mai usor si eviti cablurile.

Ca si alte intrari, Samsung 32D5800 poseda intrare RF, D-Sub, scart, audio PC si are si slot pentru cardul de la operatorul de cablu, CI. Are si intrari component si jack pentru casti cu intrarea de 3.5 milimetri, cea mai uzuala. Porturile HDMI sunt in numar de 4, astfel ca poti conecta o multime de dispozitive la televizor.

Dimensiunile fara stand ale televizorului sunt de 745.8 x 443 mm iar grosimea ei maxima este de 3 centimetri. Greutatea televizorului este de doar 10 kilograme, o greutate destul de mica pentru un TV la diagonala aceasta.

Porturile de conectare HDMI si intrarile USB sunt dispuse pe lateralul televizorului, asadar la montarea pe perete conectarea cu alte dispozitive este facila.

Partea audio este bine reprezentata, avand doua boxe integrate ascunse, a cate 10 W RMS putere. De asemenea sunetul este certificat Dolby Digital Plus si este construit pe platforma SRS TheaterSound HD.

Per ansamblu televizorul LED Samsung 32D5800 reprezinta o alternativa buna. Chiar daca pretul de aproximativ 2000 lei la care se vinde poate parea un pic cam mare, faptul ca este un LED de la coreeni si are o multime de posibilitati de conectare, face ca o data ce il vei cumpara sa fii extrem de multumit de televizor.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *