Samsung 32EH4000

Spre deosebire de ultimele televizoare Samsung aparute pe piata in Aprilie 2012, modelul Samsung 32EH4000 este mai degraba un clasic atat ca si functii – fiind dotat cu imagine HD, nu si Full HD, cat si ca pret pentru ca este vandut la doar aproximativ 1380 lei (verifica aici pret actualizat), mai mult decat acceptabil pentru un televizor LED cu constructia 2012 si diagonala ecranului de 80 cm. Practic avantajul acestui model fata de anterioarele televizoare LED Samsung vine din faptul ca are un design improspatat si de asemenea a mai primit niste filtre care ofera o imagine HD mai buna decat precedentele serii asemanatoare.

In plus, televizorul entry level 32EH4000 (intalnit deseori si sub numele de model UE32EH4000 datorita pietei catre care se adreseaza), ofera un consum de energie incredibil de scazut, de doar 35 W, un avantaj foarte mare pentru cei care lasa televizorul pornit o perioada indelungata si la o luminozitate mare. In plus, cum spuneam si mai sus in review, designul este refacut iar greutatea televizorului este de doar 6.4 kilograme, in ciuda grosimii relativ mari pentru un televizor cu panou de iluminare LED, de aproximativ 9 centimetri, insa acest lucru se datoreaza platformei pe care este construita, practic identica cu cea a televizoarelor din serie mai inalta Smart TV.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Rama este foarte subtire, oferind un look foarte elegant

Displayul este perfect pentru a reda imagini de pe televiziunea digitala (+ HD) datorita rezolutiei de 1366 x 768 pixeli, si in plus prin rezolutie se adreseaza strict celor care doresc un televizor simplu dar modern si cu o diagonala peste medie. 32EH4000 e foarte potrivit pentru persoane care nu sunt extrem de avizi dupa tehnologie, sunt la o varsta la care gadgeturile nu conteaza extrem de mult si se orienteaza mai degraba spre imagine – atat ca si panou de imagine, cat si ca design al televizorului in general.

Aparatul poseda atat tuner digital incorporat DVB-C – util atunci cand nu doresti sa ai si decodorul separat de la RDS, cat si slot pentru card CI, in cazul clientilor UPC.

Conexiunile televizorului sunt OK ca si numar si ca diversitate, 32EH4000 fiind dotat cu un port USB, 2 porturi HDMI (pentru conectare la PC sau laptop), intrari scart si iesiri audio. De asemenea, are integrat un player multimedia care reda filme, muzica si poze direct de pe stickul de memorie.

Conexiunile din Spate - scart, intrare antena/cablu, component, 2x HDMI, iesire optica digitala iar pe lateral avem slot card CI si un port USB 2.0

Sunetul este asigurat de doua boxe puternice, de 10 W RMS fiecare cu decodare atat Dolby Digital Plus cat si pe tehnologie SRS TheatreSound.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *