Samsung 32EH4003 – Unul dintre cele mai ieftine TV-uri LED de 80 cm

Samsung 32EH4003 (sau cunoscut si sub numele de UE32EH4003, UE32EH4003WXBT – in functie de vanzator, insa identic) este unul dintre cele mai ieftine televizoare LED cu diagonala de 80 centimetri. Are insa dezavantajul faptului ca este doar HD Ready si nu Full HD insa daca il folosesti doar pentru a te uita la televizor chiar nu exista diferenta intre acest model si altele mai avansate cum ar fi cele din seria Samsung 5000 Full HD. De asemenea acest EH4003 este oarecum exact ca specificatii cu EH4000, personal nu am reusit sa ii gasesc nici o diferenta fata de modelul anterior prezentat in mai pe ElectroReview.ro, cel mai probabil doar i-au retusat niste functii si are un update pe partea de soft.

Pret imbatabil pentru un LED TV de 80 cm

Spuneam ca acest televizor este unul dintre cele mai ieftine posibile cand iei in considerare un televizor LED – costa in acest moment doar aproximativ 1380 lei (verifica aici pret actualizat), dintre brandurile ceva mai cunoscute mai ieftin dintre cele recomandate de noi fiind doar Grundig 32VLC6121C, insa model care vine cu imagine Full HD dar afisaj pe panou LCD si implicit consum mai mare de curent. Pe langa pret un alt avantaj al lui Samsung 32EH4003 vine din consumul extrem de mic de curent electric – doar 35W, ceea ce este mai putin decat aproape orice bec pe care il avem in acest moment in casa.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Design modern, insa cu rama groasa

Designul din ce am observat in poze este bine finisat si mai ales din fata arata bine. Spun doar din fata pentru ca televizorul cu toate ca este LED, 32EH4000, la fel ca modele din seriile EH5000 este destul de gros la cei 92.7 milimetri. Cel mai probabil panoul LED nu este unul de ultima generatie insa cum scriam si la inceput – pentru functia de televizor isi face extrem de bine treaba.

Dimensiunile pe laterale sunt de 738.8 x 436.7 milimetri iar greutatea televizorului este de doar 6.3 kilograme si de asemenea se poate monta si pe perete, insa nefiind un model cu diagonala extrem de mare recomand acest lucru doar daca vrei sa salvezi niste spatiu.

Samsung UE 32EH4003
Samsung UE 32EH4003

Imagine HD

Acest Samsung UE32EH4003 vine cu un display cu diagonala de 80 centimetri si rezolutie care ofera imagine HD – 1366 x 768 pixeli. Dispune si de cateva functii care mai periaza imaginea in condtii de semnal slab si filtru pentru imbunatirea culorilor si contrast mai mare. Fiind TV LED unghiurile largi de vizualizare sunt ceva caracteristic acestor modele si de asemenea timpul de raspuns este mai bun decat avem in general pe televizoare LCD.

Boxe exact ca la modelele avansate

Sunetul este asigurat de doua boxe surprinzator de puternice, fiecare a cate 10 W RMS (UPDATE: intre timp 10 W RMS a devenit aproape standard pe orice TV). Practic sunt aceleasi boxe pe care le avem si pe modelele avansate din seria Smart TV Samsung, astfel ca sunetul este extrem de bun pentru un TV. Ofera suport pentru decodare Dolby, DTS 2.0 si sunetul este certificat SRS Theater Sound.

Conectivitate completa pentru un televizor ieftin

Samsung UE 32EH4003 conexiuni
Conexiunile din Spate

32EH4003 ofera posibilitati de conectare destul de avansate pentru un model de televizor, hai sa recunoastem – ieftin si de nivel basic.

Asadar, avem parte de conectivitate DVB-T (indisponibil dpdv tehnic in Romania), DVB-C util pe RDS pentru receptia posturilor HD si digitale fara decodor si de asemenea posibilitatea de a incorpora card CI+ in Slotul CI+ din lateral, pentru cei care vor sa scape de media box-ul de la UPC si sa foloseasca o singura telecomanda.

De asemenea televizorul mai vine cu doua porturi HDMI (conectezi diferite gadgeturi-laptop sau il folosesti pe post de monitor daca placa video a PC-ului are suport HDMI), are un port USB si obisnuitele iesiri audio, composite si scart.

telecomanda samsung eh4000
telecomanda samsung eh4000

Articole asemanatoare:

Un comentariu la „Samsung 32EH4003 – Unul dintre cele mai ieftine TV-uri LED de 80 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *