Samsung 32F5300 – Unul dintre cele mai bine vandute smart tv-uri

Televizorul LED Samsung este unul dintre cele mai populare si bine vandute modele din gama 2013 a producatorului sud coreean. Acest televizor ofera o conectivitate extinsa, un ecran extrem de bun si vine si cu un design complet reimprospatat fata de modelele anterioare. Este de asemenea unul dintre cele mai ieftine si complete televizoare din clasa Smart existenta in acest moment pe piata, chiar daca ofera conexiune la net nativa doar pe cablu (prin wireless doar folosind un dongle). Un mare avantaj este si pretul modelului (verifica aici pret actualizat).

Avantajul major al acestui televizor, pe care l-am vazut prima data in oferta magazinelor de specialitate incepand cu luna mai a anului curent este ca ofera toate functionalitatile imbunatite, fiind practic un televizor din a doua generatie de modele smart tv.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

32F5300 vine cu un ecran de tip LED, ceea ce face ca acest model sa consume foarte putin curent si de asemenea sa fie mai eficient in reglarea tonalitatilor de culoare fata de modelele LCD anterioare. Nu este 3D, insa pare ca aceasta functionalitate incepe sa fie de neglijat, nu a fost atat de populara pe cat se asteptau producatorii.

Samsung 32F5300 are o diagonala a ecranului de 80 centimetri si ofera o imagine redata in Full HD, adica la o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, asa cum ar trebui sa fie orice televizor din aceasta grupa in 2013. Imaginea este foarte buna si ofera un unghi de vizibilitate extins.

De asemenea, televizorul vine si cu niste caracteristici superioare de imagine certificate si un motor grafic Hyper Real Engine, pentru o imagine cat se poate de naturala.

Sunetul este asigurat de doua boxe de  cate 10 W RMS fiecare, astfel ca se aude tare de la televizor. De asemenea si calitatea sunetului este imbunatita prin caracteristici superioare ale sunetului, fiind certificat Dolby Digital Plus, Dolby Pulse si avand si sistem DTS Premium Audio.

Acest model 32F5300 fiind un televizor Smart TV bineinteles ca vine si cu player multimedia integrat, pentru redarea continutului multimedia direct de pe stick usb, hdd extern (filme, muzica, etc). De asemenea are si browser web.

Celelalte conexiuni de mentionat sunt cele 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, slot pentru card CI+ si alte functii interesante.

Specificatiile complete ale televizorului se regasesc aici.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *