Samsung 32F6400 – Smart TV 3D cu diagonala ecranului de 80 cm

32F6400 este un televizor de tip Smart TV realizat de catre producatorul sud coreean Samsung. In aceeasi serie cu acest model mai sunt televizoarele de model F6400 de diagonala 101 cm, 116, 125, 138 si 190 cm diagonala, evident modelul acesta de 80 cm – 32F6400 fiind cel mai ieftin (verifica aici pret actualizat).

Diferente notabile intre aceste modele nu sunt, diferenta de preturi intre modele fiind data doar de catre diagonala bineinteles mai mare a celorlalte modele din seria F6400, iar majoritatea lucrurilor spuse deja in articolul descriptiv pentru televizorul 40F6400 se vor regasi si pentru acest model de 32 inch. Daca la modelele din gama budget, de Serie 3 sau 5 regasim si variante cu diagonala mai mica, 32F6400 are diagonala ecranului cea mai mica dintre televizoarele de Seria 6 de la producatorul Sud Coreean.

In Romania, modelul 32F6400 a aparut undeva in a doua jumatate a anului 2013, eforturile de marketing pentru vanzarea acestui model fiind vizibile mai mult spre finalul lui 2013. In acest moment televizorului i-a mai scazut pretul un pic fata de momentul lansarii si se mai poate regasi inclusiv la reducere. Va propun sa urmariti ofertele pentru acest televizor in magazinele online eMAG si Flanco.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Samsung 32F6400 - Smart TV 3D
Samsung 32F6400 – Smart TV 3D

Pe partea de specificatii conectivitate vine cu aceleasi specificatii ca fratiorul mai mare de 40 inch, inclusiv procesor Dual Core, Wi-Fi integrat, 4 porturi HDMI, 3 porturi USB, slot pentru card CI+ si conexiune LAN pe langa cea wireless. Am inteles ca daca ai conexiune PPOE de la RDS ar trebui trecut neaparat prin router si de acolo sa se faca conexiunea. In principiu cred ca toata lumea are router..
Ofera suport pentru Smart HUB si se pot instala diferite aplicatii datorita faptului ca 32F6400 este un televizor Smart TV. Un mare avantaj este ca are si Personal Video Recorder, adica poti sa inregistrezi continutul redat de catre televizor direct pe un stick USB sau un hard disk extern, insa s-ar putea ca aceste inregistrari sa le poti viziona doar pe TV.

Dispayul televizorului este unul de tip LED Full HD (1920 x 1080 pixeli) si are si capabilitate 3D. De asemenea exista posibilitatea de a converti imaginea nativ oferita in 2D in 3D. Compatibili cu acest model sunt ochelarii 3D activi de la Samsung-  SSG-5100GB.

Conectivitate Samsung UE40F6400

Sunetul televizorului este asigurat de catre doua boxe puternice, fiecare de 10 W RMS. Sunetul este decodat inclusiv din format DTS si are un sistem audio down firing full range.

Designul televizorului este unul frumos, are un stand rotativ in forma de X (Quad Stand), de culoare argintie (lucioasa). Rama este destul de subtire pentru un Smart TV ieftin iar greutatea televizorului este de doar aproximativ 6-7 kilograme.

Un televizor cu diagonala de 80 centimetri este potrivit pentru camere de dimensiuni mici spre medii, daca cumva distanta de vizualizare este de peste 3-4 metri, va recomand sa va uitati si peste modele de diagonala mai mare – bineinteles, daca va permite bugetul. Modelul mai mare, de 101 centimetri diagonala – 40F6400 ar fi ideal pentru o sufragerie de dimensiuni medii.
Totusi, daca vreti sa folositi acest TV si pentru a fi un monitor, 32 inch sunt mai mult decat suficienti. Pentru un monitor cu capabilitate de televizor va recomand acest model.

Puteti aici sa cititi descrierea producatorului despre acest model si aici veti regasi manualele de utilizare si instructiuni iar aici specificațiile tehnice, sub formă sumară.

Televizorul se regăsește în oferta majorității magazinelor online și offline.

Review-ul video in engleza de mai jos este pentru modelul similar insa de diagonala mai mare, de 40 inch. Cred ca este util.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *