Samsung 40D550 – televizor LED cu diagonala mare, de 101 centimetri

Un televizor LED cu o diagonala mare, potrivita pentru sufragerie, este noul 40D550 de la Samsung, care vine cu o diagonala de 101 centimtrei (40 inch). Este un televizor cu un design foarte subtire, frumos, cu carcasa neagra lucioasa si o imagine redata foarte cursiv si la calitate Full HD, bineinteles.

Este foarte subtire, are o grosime maxima de 29.9 centimtri, si asta doar in partea inferioara, pentru ca acolo se regasesc componentele televizorului. In partea superioara grosimea scade pana la 1 centimtru, ceea ce face 40D5500-ul unul dintre cele mai slim televizoare de pe aceasta gama din aceasta perioada.

Este un televizor ideal atat pentru vizualizarea canalelor TV clasice cat si pentru a reda filme de pe retea, stick USB sau printr-un media player. Bineinteles, are si media player incorporat, asadar poate reda filmele sau chiar si fisierele cu muzica direct de pe usb stick. E ideal si pentru magazine pentru a afisa pe un display generos promotiile acestora, pur si simplu conectezi stickul usb si alegi din meniu fisierul de redat. Poate reda aproape orice format video codat mpeg.

Din lateral

Se poate conecta si la un calculator, play station sau xbox, avand intrare atat clasica analogica D-Sub pe 15 pini, cat si intrare HDMI. Este bun si pentru redarea prezentarilor, in cazul in care nu sunteti fanii videoproiectoarelor, conectati laptopul la 40D5500 prin cablu HDMI sau VGA.

Imaginea se vede la fel de bine atat in jocurile pe PlayStation3 cat si redat prin Blu-Ray.

Displayul de 101 centimetri afiseaza la o rezolutie de pana la 1920 x 1080 pixeli, rezolutie Full HD, asadar recomand si un decodor HD pe care il puteti lua direct de la operatorul de cablu TV. Stiu ca la RDS acest lucru costa undeva la 10 lei/luna, un cost mic avand in vedere diferenta calitatii imaginii intre digital HD si analogic clasic.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *