Samsung 40EH5000

Samsung 40EH5000 este un model de televizor de diagonala destul de mare – 101 centimetri – adresat in special celor care vor ca principalul lucru pentru care folosesc acest TV sa fie cel de televizor si nu vor sa redea de exemplu filme de pe reteaua de calculatoare de acasa. Televizorul vine cu functii normale pentru un aparat lansat recent si care ofera vizualizare in conditii bune, avand displayul de tip LED.

40EH5000 ofera o imagine buna, diagonala este potrivita pentru sufragerii si de asemenea are afisaj Full HD, iar pretul este de aproximativ 2600 lei (verifica aici pret actualizat) in momentul redactarii acestui articol. In principiu ma astept ca acest pret sa scada datorita noilor Smart TV-uri lansate in Aprilie 2012 la Samsung, asadar o alta alternativa cam in acelasi pret ar fi si modelul 40ES5500 care se bucura de o conectivitate mai extinsa.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

In ceea ce priveste designul, acest model vine oarecum ca un teaser pentru modelele Smart TV ulterior lansate, asadar se bucura de aceeasi linie moderna, eleganta si cu rama ingusta. Sta de minune ca si look atat montat pe perete cu un suport dedicat(montare VESA 200x200mm) cat si pe o masuta de inaltime semi-medie speciala pentru televizor si daca aceasta este din sticla sau un material lucios zic ca ar arata si mai bine.

Displayul de 101 centimetri face vizionarea programelor TV sa se faca la un nivel superior iar prezenta tunerului digital incorporat DVB-C face ca sa nu ai nevoie de un decodor dedicat pentru receptia posturilor HD la liber (pe RDS sunt vreo 10 posturi HD, inclusiv la Full HD e Digisport). Rezolutia este mai mult decat buna, si avand in vedere ca acest TV Samsung 40EH5000 e croit in mod special pentru posturile din grila de programe, este mai mult decat in acest moment transmit operatorii de cablu. De asemenea, ecranul il face ideal si pentru conectarea la diferitele console de jocuri, cum ar fi PlayStation sau Xbox. Datorita diagonalei deja recomandam acest TV si pentru conectarea la Wii, iar in sprijinul acestor conectari la console si nu numai stau cele 2 conexiuni HDMI, intrarea composite si bineinteles celelalte intrari obisnuite pentru un televizor.

40EH5000 este dotat si cu player multimedia integrat, reda de pe dispozitive USB continut video si audio, insa nu este unul dintre modelele de varf din aceasta gama de televizoare, mai cu seama ca nu se conecteaza pe retea prin wireless sau cablul clasic de net legat la router, asadar acesta este un dezavantaj daca te-ai gandi sa il legi la calculator sau laptop, desi se poate lega prin cablurile HDMI. (vezi aici cum il conectezi la pc si laptop)

Sunetul asigurat de catre acest model nu este cu nimic mai prejos fata de celelalte televizoare mai premium din serie, pentru ca pe langa puterea mare de 10 W RMS pe fiecare dintre cele doua boxe, mai vine si cu tehnologie SRS Sound System cat si cu un efect de surround foarte placut.

Una peste alta, acest model este un televizor bun mai cu seama daca il folosesti strict pentru ce este facut, adica redarea programelor TV. De asemenea se descurca bine si cu consolele de jocuri si daca il legi la un media player dedicat atunci poti naviga cu el pe internet, sa redai filme online si de pe retea si multe altele.

[sam id=”3″ codes=”true”]

[post_ender]

2 comentarii la „Samsung 40EH5000

 • 24 decembrie 2012 la 16:00
  Permalink

  Am problema cu redarea unui film de pe un usb , nu-mi vede subtritarea ,iar daca vreau sa activez de pe telecomanda butonul “sub” imi zice ca este indisponibil.

  Răspunde
  • 24 decembrie 2012 la 16:33
   Permalink

   CIP, cel mai probabil denumirea subtitrarii nu este identica cu denumirea filmului si de aceea nu gaseste subtitrarea. daca filmul are denimirea film_DIVX.avi atunci subtitrarea trebuie neaparat sa aiba denumirea film_DIVX.srt sau film_DIVX.sub
   In general butonul SUB mai are erori, dar subtitrarea trebuie sa o gaseasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *