Televizor Smart Samsung 42F5300

Samsung 42F5300 este un televizor de tip Smart TV de diagonala 107 centimetri. Ofera un display de diagonala mare si specificatii interesante la un pret bun (verifica aici pret actualizat).

Este un televizor ideal pentru cei care doresc deopotriva un televizor cu diagonala mare insa si functii destepte, de tipul celor oferite de catre televizoarele cu specificatia Smart Tv. Aceste Smart Tv-uri de la Samsung sunt printre cele mai apreciate de pe piata gratie fiabilitatii si a functiilor avansate de care se bucura fiecare dintre ele. 42F5300 nu este nici de departe un low-cost, de aceea subliniez faptul ca pretul in sine este o oferta extrem de buna si merita fiecare banut.

Televizorul este disponibil si in varianta de diagonala mai mica 32F5300 sau varianta ceva mai mare 46F5300.

Designul lui 42F5300 este unul pe care il consider reusit, se bucura de o rama lucioasa neagra, subtire iar televizorul in sine este de o greutate redusa. Rama este si ea mica, asadar ai parte de o diagonala dintr-un capat pana intr-altul. Apreciez foarte mult felul in care a fost inserat logo-ul Samsung direct pe carcasa televizorului.
Standul este unul care este caracteristic modelelor mai vechi, insa ofera aceeasi stabilitate ca si cea intalnita la modelele noi, care au standul in forma de X.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Samsung 42F5300
Samsung 42F5300

Display de diagonala mare

Cel mai mare avantaj al acestui televizor este reprezentat de diagonala mare, care se potriveste excelent pentru sufragerii de dimensiuni medii si mari. Ecranul are o diagonala de 107 centimetri si reda la o rezolutie Full HD la 1920 x 1080 pixeli si un aspect al imaginii de 16:9, de tip panoramic.

Pe langa faptul ca imaginea este redata la claritate datorita rezolutie Full HD, mai este de mentionat faptul ca televizorul are si specificatie de tip Clear Motion Rate 100, care simuleaza ca si cum imaginea ar fi in plus redata la calitate de 100 Hz, desi aceasta calitate este doar virtual imbunatita.

Conectivitate Multipla

Acest TV LED se bucura de multe conectivitati, inclusiv de tip LAN pentru conectarea la internet, insa ce nu am intalnit scris in specificatii este cea referitoare la conectivitatea la wireless, fie ea nativa sau wireless ready.
Pe langa conectarea la net/retea, acest Samsung are 3 porturi HDMI, port pentru casti, intrare RGB, doua intrari USB si de asemenea vine cu compatibilitate DVB-C si permite carduri de tip CI+ de la operatorul de cablu TV, fie ca este UPC sau RDS.

Samsung 42F5300
Samsung 42F5300

Televizor cu Specificatie Smart TV

Samsung 42F5300 se bucura de faptul ca este un Smart TV si acesta aduce cu sine conectivitate la internet si un browser web cu care sa navighezi pe internet. Desigur, nu te asptepta ca prin browserul web sa navighezi asa cum o faci pe PC sau laptop, insa este un mare avantaj. Pe langa acest lucru, televizorul suporta o multime de aplicatii, comparativ te poti lua dupa exemplul aplicatiilor din Android Play Store sau din Apple Market.

Sistem Audio cu Down Firing

Sistemul audio al acestui televizor este unul bun pentru ca este de tip Down Firing cu Full Range. Televizorul are doua boxe fiecare a cate 10 W RMS, printre cele mai puternice pentru aceasta clasa de televizoare.
Pe langa specificatiile hardware ale sistemului audio al televizorului 42F5300, mai trebuie sa spun ca modelul este capabil sa decodeze inclusiv econdarea DTS.

Unboxing la modelul similar de 46 inch:

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *