Televizor LED Samsung 50MU6102 – Smart TV cu imagine Ultra HD

Sigur că nu poți să pui cuvintele ieftin în aceeași propoziție cu diagonală mare, imagine 4K Ultra HD și Smart TV fără să ridici niște sprâncene. Totuși, televizorul Samsung 50MU6102 este exact acel televizor care face ca posibilitățile acestea să se întâmple și să nu fie o blasfemie o frază în care să spui că totuși un televizor Ultra HD 4K este unul ieftin.

Televizorul Samsung 50MU6102 este un televizor cu diagonală de 125 centimetri care vine cu imagine 4K și are toate caracteristicile unui televizor smart TV de producție 2017. Prețul său, mai ales când vine alături de vreo promoție s-ar putea să fie surprinzător de mic – verifică aici preț actualizat.

Este un televizor fără doar și poate de ultimă generație, care atunci când este la un preț bun trebuie achiziționat, pentru că nu se știe când îl mai prinzi la un preț mic. 

Configurarea televizorului este foarte simplă iar navigarea între funcții dar și între canalele TV este foarte nativă. De asemenea are preinstalate câteva aplicații pentru video streaming de filme precum Netflix sau HBO Go, dar are și clasicul Youtube.

Imagine oferită de ecranul de 125 cm LED 4K HDR

Televizorul se bucură și de reviewuri foarte bune lăsate de către clienți, astfel încât și cei mai mofturoși într-ale funcționalităților și calității imaginii să fie mulțumiți de achiziție.
Nu ar trebui să mai fie o noutate mare faptul că un ecran cu imagine LED oferă o calitate foarte bună de vizionare, mai ales în ceea ce privește unghiurile de vizionare, dar trebuie spus că acest televizor este din gama Seria 6 de la Samsung, un produs de calitate superioară și care este un televizor din gama peste medie, spre premium.

Imaginea este după cum spuneam una de tip Ultra HD / 4K, adică o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, practic cea mai înaltă rezoluție la televizoarele populare comercializate astăzi. Nu trebuie să spun că o astfel de imagine se vede extraordinar, dar trebuie ca și filmele să fie redate în acest format pentru a profita la maximum.

Imaginea se bucură și de un upscaling bun, ceea ce înseamnă că imaginea este redată bine chiar dacă sursa imaginii nu este HD – cum ar fi programele TV.

Samsung 50MU6102 este un televizor model 2017

De asemenea, fiind un model 2017 și un televizor cu imagine LED, 50MU6102 se bucură de un contrast foarte bun și softul îl ajută și pe partea de imagine, mai ales că are parte de un procesor quad core.

Pentru cei care vor să îl conecteze la o consolă de jocuri de tip PlayStation 4 sau Xbox este din nou un televizor cu o imagine foarte bună pentru așa ceva, iar dimensiunea mare îți va oferi senzații foarte intense în jocurile de acțiune.

Acum, având în vedere dimensiunea uriașă a ecranului, consumul de electricitate este și el pe măsură, dar poate nu la fel de mare precum te-ai aștepta la cei doar 190 W. 

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Design minimalist cu un stand în formă specială

Rama televizorului este foarte subțire, așadar te vei putea bucura la televizorul 50MU6102 de întreaga diagonală de 50 inch la cele mai mici detalii. 

Standul este într-o formă specială, modernă, care oferă și stabilitate televizorului dar îi oferă și o notă elegantă. 

Dimensiunile fara stand sunt de 112.89 x 65.44 x 6.32 cm iar cele cu stand de 112.89 x 72.37 x 31.05 cm. Sigur, televizorul se poate monta și pe perete, ceea ce v-aș și recomanda dacă duceți lipsă de spațiu, iar montarea se face cu un stand compatibil pe dimensiune 400 x 400 mm.

Greutatea televizorului este de 12.2 kilograme, ceea ce înseamnă că nu va pune mare presiune pe perete sau pe standul pe care va sta, dar oricum pentru manipulare e nevoie de două persoane, pentru că este pur și simplu prea mare.

Conectivitatea televizorului este un punct forte, cu conexiune Wi-Fi, LAN și porturi suficiente USB și HDMI

Samsung 50MU6102 are un întreg arsenal de posibilități de conectare, de la conectarea la internet unde vine cu conexiune Wi-Fi integrată și posibilitate de conectare la cablu. Personal prefer cablul pentru că viteza poate fi mai bună, e mai stabilă imaginea, dar dacă routerul are semnal bun pe lângă televizor poate funcționa și așa bine. 

De asemenea, are două intrări USB pentru cei care vor să ruleze varii filme sau conținut multimedia de pe vreun stick USB sau un hard disk extern. Țineți însă cont că filmele 4K la rezoluție la care vor pune în valoare acest televizor au peste 20-30 GB, așadar puține stick-uri USB sunt potrivite pentru asta.

Poate vei dori și să conectezi pe USB la calculator o tastatura și/sau un mouse, pentru momentele când vrei să navighezi pe internet, ei bine, vei putea să faci foarte ușor asta.
De asemenea puteți folosi și o aplicație de smartphone pe post de telecomandă.

Televizorul are și 3 intrări HDMI, mai mult decât suficiente, fie că vrei să conectezi o consolă de jocuri ȘI un Google Chromecast sau alt device de pe care să redai conținut multimedia. 

Samsung 50MU6102 vine și cu conectare audio (evident, ca să poți să pui în valoare sunetul printr-un home theater) și de asemenea are celelalte intrări obișnuite ale unui televizor. Poate cea mai utilă ar fi cea de Slot CI+, pentru că astfel poți să treci peste necesitatea folosirii unei telecomenzi suplimentare de la decodorul de canale digitale.

Un televizor ideal de luat în sufragerie

Sigur, în rest ar mai fi multe de spus despre acest televizor Smart TV, dar acesta este construit să impresioneze prin funcționalitate și imagine, așadar nu aș vrea să răpesc din bucuria descoperirii unui televizor performant precum Samsung 50MU6102. Marile avantaje vin din prețul foarte bun în raport cu funcționalitățile oferite – cu un mare plus pentru imaginea 4K Ultra HD oferită, diagonala mare și funcționalitățile de smart tv.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *