Cel mai scump televizor din oferta magazinelor online – Samsung 75ES9000, cu rama din aur

In decursul timpului v-am prezentat pe ElectroReview.ro modele foarte variate de televizoare, incepand de la cele ieftine, mici – la cele mai mari si mai scumpe. Dintr-o clasa aparte face Samsung 75ES9000, un model de varf care inglobeaza extrem de multe functii specifice Smart TV-urilor Samsung cat si o diagonala a ecranului extraordinar de mare – de 75 inch, adica vreo 190 centimetri.

De altfel despre 75ES9000 am mai vorbit aici, cand am amintit lansarea acestuia si de asemenea am spus si preul din acel moment… 17.500 dolari, care chiar daca nu credeam – iata ca s-a ieftinit pana la 35.000 lei.

Pentru a va face o idee cat de mare este un display de aceasta dimensiune am comparat in graficul de mai jos 32 inch vs 75 inch, dimensiunea cea mai populara de televizoare cu dimensiunea lui Samsung 75ES9000. Partea cu albastru ofera diagonala unui televizor de 32 inch iar cea in verde diagonala lui 75 ES9000 de la Samsung.

32 inch vs 75 inch

Designul unui televizor de 35.000 lei (verifica aici pret actualizat) este cum altfel decat superb si pe deasupra rama este confectionata cu o linie de aur roz pentru a oferi pe langa personalitate si ambient de lux.

Samsung 75ES9000_rose stand-580-90

De asemenea acest TV varf de gama vine si cu camera web, control prin gesturi, control vocal, recunoastere faciala pentru utilizatori multipli si posibilitatea de a reda jocuri precum Angry Birds pe care sa il controlezi direct cu mainile. De altfel hai sa ne imaginam cum sunt jocurile pe consola pe acest colos!

Sunt foarte curios daca acest televizor chiar va avea vanzari prin Romania – sau prin lume – pentru ca mie-mi pare mai degraba o lansare de imagine a coreenilor acest model.

es9000

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Sursa imagini: arhiva ElectroReview, Samsung,TechRadar, LA Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *