Samsung a deschis in Bucuresti primul magazin din Europa de Est

Daca acum cateva saptamani anuntam un zvon cum ca Samsung planuieste deschiderea mai multor magazine pe modelul americanilor de la Apple, iata ca zvonul s-a confirmat intr-un timp foarte scurt si pentru piata romaneasca.

Astfel, Samsung a deschis vineri, 26 Mai 2012, primul magazin dedicat pentru telefoanele mobile sub umbrela proprie, in colaborare cu Internity. Locatia magazinului este in Baneasca, in centrul comercial Feeria.

In cadrul magazinului sunt disponibile toate tipurile de telefoane mobile, inclusiv Samsung Galaxy S3 si Samsung Beam – primul telefon cu proiector, insa acestea inca nu au intrat oficial la vanzare.

Ma astept ca totusi preturile sa fie in linia generala a Internity si cum acestia din urma sunt colaboratori Cosmote va fi foarte interesant cum va evolua acest parteneriat Samsung-Cosmote. Am vazut ca in ultima vreme Cosmote face reclama agresiva pe print telefoanelor Samsung, pe cand ceilalti operatori insista pe iPhone.

Cei de la Samsung au mai declarat ca cel putin pana la sfarsitul anului nu planuiesc deschiderea a unor magazine similare, iar acest magazin branduit pentru telefoane este singurul de acest gen din Europa de Est, astfel de magazine fiind deocamdata doar in Londra si alte locatii din Statele Unite.

[sam_ad id=”19″ codes=”true”]

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *