Plita Incorporabila Electrica Samsung C21RJAN, 2 zone arzatoare, din Sticla Ceramica Neagra, Control Touch

In sfarsit o plita incorporabila diferita, fata de celelalate cu care ne-am obisnuit pana acum; Samsung C21RJAN e altceva in materie de plite, pentru ca, in primul rand are doar doua zone arzatoare si, implicit, este mai micuta si mai compacta, putand astfel economisi suficient spatiu. Daca nu prea obisnuiesti sa gatesti, sau o faci destul de rapid si mai rar, nu ai o familie sau copii, dar vrei totusi o bucatarie moderna si mizezi pe incorporabile, aceasta este o solutie mai convenabila, fiind automat, mai ieftina decat plitele cu 4 ochiuri / zone arzatoare. Unde mai pui ca pretul este unul destul de bun (verifica aici pret actualizat).

Samsung C21RJAN este o plita electrica, realizata din vitroceramica / sticla ceramica, usor de curatat, eleganta si ideala pentru plitele electrice, intrucat se incalzeste rapid si se raceste mai greu.

Cele doua arzatoare (unul normal si unul mic) au o putere de 1.8 kW, respectiv 1.2 kW si sunt suficiente pentru o familie cu 3 membri maxim sau pentru persoane care nu obisnuiesc sa gateasca destul de des. Aceste zone de gatire prezinta suprafete radiante pentru a incalzi mancarea bine si uniform. In plus, are un sistem cu indicator pentru caldura reziduala. Acesta va afisa ce zona s-a mentinut inca fierbinte, pentru a aseza mancarea pe ea pana in momentul servirii, pentru a nu se raci intre timp sau chiar pentru a gati ceva rapid.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

De asemenea, este prevazuta si cu un sistem pentru protectie copii, precum si cu taste pentru reglarea temperaturii, un timer si un buton de control al puterii. Cadrul de incorporare prezinta unghiuri tesite, concepute pentru a se potrivi in orice bucatarie. Acesta, impreuna cu stilul chic, te asigura de faptul ca acest produs electrocasnic va completa cu succes aparatele existente in bucataria ta. Cantareste doar 7,5 kg.

Neagra, eleganta si moderna, putin pretentioasa la curatare si intretinere, compacta, mica, de dimensiuni reduse (4 cm in inaltime, 28,8 cm in latime si 50,5 cm in adancime), cu 2 zone arzatoare, Samsung C21RJAN este o plita diferita, altfel decat cele cu care ne-am obisnuit, conceputa special pentru cei care nu au nevoie de prea mult din partea unui astfel de aparat electrocasnic, intrucat nu petrec mult timp in bucatarie. Pentru aceste persoane, Samsung C21RJAN poate fi produsul potrivit, fara a fi nevoie de achizitionarea unei plite cu mai multe zone arzatoare, care oricum nu vor fi prea des folosite.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *