Samsung Eco Bubble WF 1602W5C/YLE

Samsung Eco Bubble WF 1602W5C/YLE este deja dintr-o alta clasa, o masina de spalat premium, cu capacitate de incarcare mai mare, o mai mare clasa de eficienta atat la spalare, cat si centrifugare. De asemenea, consumul de electricitate este imbunatatit, practic diferenta de pret o vei castiga inapoi prin facturi mai mici la electricitate.
Pretul nu este nici mare, nici mic, dar luand in considerare toate optiunile si designul absolut superb al masinii de spalat, cei aproximativ 1400 lei reprezinta un pret corect pentru o astfel de masina de spalat.

Tehnologia Eco Bubble reprezinta specificatia prin care aceasta masina de spalat salveaza atat energie, apa cat si detergent, producand mai multa spuma care se impregneaza intre tesaturile hainelor spaland inteligent. Nu trebuie sa va faceti griji ca hainele s-ar degrada, este prezenta si ultima tehnologie in materie de tambur – este confectionata din otel inoxidabil cu textura Diamond Drum care protejeaza hainele impotriva frecarii astfel aceste doua ultime tehnologii Samsung iau in vedere econimisirea energiei, protejarea tesaturii hainelor si eficienta in spalare.

Incalzirea apei la aceasta masina de spalat este realizata cu ajutorul placilor de ceramica, tehnologie denumita Ceramic Heater.
Samsung Eco Bubble WF 1602W5C/YLE are o capacitate de incarcare de pana la 6 kilograme si are clasa de eficienta energetica A++, clasa de eficienta la spalare A si clasa de eficienta la centrifugare B. Viteza de rotatie a tamburului la centrifugare este de 1200 rotatii per minut.

Designul este cel care iese prima data in evidenta, hubloul masinii de spalat este cromat astfel rezultand un contrast foarte elegant. Butonul de selectare a programelor este si el in culoarea hubloului cu o margine neagra pe care este aplicat si displayul cu leduri indicatoare verzi, pixelate.

Pe partea dreapta este selectorul de programe, si acestea au in dreapta lor cate un led indicator iar deasupra acestora pe o banda neagra sunt prezente ledurile care indica ciclul de spalare care se deruleaza in acel moment.

Pe langa programele standard si care sunt prezente pe majoritatea masinilor de spalat din aceasta grupa de pret si clasa, m-a uimit faptul ca programul de spalare rapida dureaza doar 15 minute, ceea ce este un pas urias inainte pe care sper sa il adopte toti producatorii de masini de spalat.

Dimensiunile masinii de spalat sunt foarte bine proportionate, astfel se permite amplasarea acestuia si in spatii stramte. Vezi Dimensiuni.

Cum functioneaza Eco Bubble?

Eco Bubble in functiune, live

3 comentarii la „Samsung Eco Bubble WF 1602W5C/YLE

 • Pingback: Review si Pareri LG F1091QD

 • Pingback: Review si Pareri Gorenje WA 73149

 • 13 februarie 2012 la 3:39
  Permalink

  Am achizitionat acest model acum cateva luni, cautam acum manualul de utilizare pentru ca l-am pierdut.
  Sunt extrem de multumit de aparat, este exact genul de masina de spalat de care aveam nevoie.
  Arata excelent si programul de 15 minute este foarte eficient, chiar daca eu setez temperatura mai inalta si creste astfel durata.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *