Samsung Eco Bubble WF1124XAC – varf de gama

Samsung Eco Bubble WF1124XAC este o masina de spalat absolut superba, nu doar prin design ci si prin capacitatile sale tehnice care aduc aceasta masina de spalat, cu mai mult de un pas in fata de cele uzuale. WF1124XAC este varful de gama al celor de la Samsung, din seria Eco Babble, atat dimensiuni, design, calitatea materialelor, capacitatea de spalare..cat si evident prin pret, care este undeva in jur de 7-800 euro (verifica pret actualizat).

WF1124XAC chiar daca are o capacitate de spalare de 12 kilograme, nu este exagerat de mare, in fapt inaltimea si adancimea se incadreaza in standardul de 80×60 pentru a putea fi o masina de spalat care se poate incorpora in mobilier, are doar o latime mai mare, de 60 centimetri. Greutatea masinii de spalat, chiar daca este un detaliu mai putin relevant (ca doar nu cari masina de spalat in fiecare zi dupa tine), este de 71 kilograme.

Din lateral

Consider ca aceasta masina de spalat este potrivita mai ales pentru familiile numeroase cat si in cazul in care vrei sa deschizi o spalatorie si sa speli mai mult deodata, mai eficient si cu un consum de electricitate, apa si detergent mai mic. Spun asta, pentru ca masina de spalat este foarte economica, are o clasa de eficienta energetica A+++, consumand la un ciclu de spalare standard cam tot atata cat consuma si o masina de spalat cu o capacitate de 6-7 kilograme, mai exact 1.32 kwh, adica 50 bani. La un ciclu de spalare masina de spalat mai consuma 78 litri de apa.

Displayul si butoanele de selectare absolut superbe

Centrifugarea se poate alege pana la o viteza de rotatie de 1400 rpm, WF1124XAC incadrandu-se si aici in clasa A. Trebuie spus ca la masinile de spalat mari este in regula aceasta viteza de centrifugare pentru ca au incarcatura mai mare.
Nivelul de zgomot este si el redus la masina de spalat, avand doar 52 decibeli la spalare si 72 decibeli la centrifugare.

Review Video

Prezentarea de la IFA 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *