Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W, Clasa A++

În caz că ai nevoie de o mașină de spălat rufe care să le depășească în tehnologii pe majoritatea de până acum, poți încerca ceva complet diferit, datorită tehnologiei proprii, și totuși, la un preț bun, cu nimic diferit de al celorlalte mașini de spălat rufe, de la alte firme; îți recomand Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W, la un preț ideal (verifică aici preț actualizat) pentru ce oferă.

Capacitate de  încărcare 6 kg; viteză de centrifugare 1200 rotații, clasa de eficiență A++

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, obișnuită, dar ideală pentru familiile cu mai mulți membri, căci are o capacitate de încărcare de 6 kg, cu o viteză de centrifugare mai mult decât potrivită pentru asemenea volum de rufe, care poate atinge până la 1200 de rotații pe minut. A primit o clasare de eficiență energetică cu mai mult de un plus: A++, în timp ce are o clasă de eficiență la spălare A și o clasă de eficiență la centrifugare B.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici[/box]

Multiple programe utile

Ca programe, mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W e plină: vine cu o multitudine de programe practice, unele speciale și diferite de cele ale unor mașini de spălat obișnuite: program rapid de 15 minute; program de prespălare; program special pentru țesături din bumbac; program pentru rufe din lână; program pentru haine din materiale sintetice; program pentru consum redus de energie (mai mult decât economisește ea de la sine); program tip spălare manuală; program pentru articole Sport; program Baby, pentru hăinuțele și lenjeria copiilor, antialergenic, antibacterian și conceput pentru o clătire intensivă și o curățare perfectă (perfect și pentru persoane bolnave sau bătrâni, pentru cei cu piele sensibilă); programare întârziată – pornească când ai tu timp la dispoziție, în funcție de programul tău.

Programul pentru spălare rapidă este, de fapt, super rapid, perfect pentru momentele în care ești atât de ocupat(ă) încât abia ai timp să pui rufele la spălat. Cu acesta însă, nu trebuie decât să apeși pe butonul de „15’ Spălare rapidă” și poți spăla o încărcătură completă în doar 15 minute. De asemenea, poți modifica setarea temporizatorului în funcție de dimensiunile încărcăturii, de cât de murdare sunt rufele din cuvă și, mai ales, în funcție de timpul de care dispui.

Tehnologii și sisteme inovatoare, proprii Samsung

Pe lângă astfel de programe, variate și utile, Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W se remarcă și mai mult printr-o serie de sisteme, funcții și tehnologii inedite, inovatoare, majoritatea proprii mașinilor de spălat rufe create de brandul Samsung. Această mașină de spălat rufe dispune, așadar, de filtru de autocurățare, sistem de autodiagnosticare; control în caz de supraîncălzire; sistem de detectare a spumei; sistem de siguranță împotriva utilizării de către copii; funcție de memorare a ultimului program selectat pentru spălare; tehnologia EcoBubble; tehnologia Diamond Drum; sistem Ceramic Heater.

Sistem de autodiagnosticare inteligentă cu conectare la smartphone

Sistemul de diagnosticare inteligentă te informează în orice clipă despre cea mai mică problemă pe care o poate întâmpina mașina ta de spălat, în modul de funcționare, găsind, în același timp, soluții pentru remedierea lor, pe care ți le indică rapid, astfel încât să nu mai fie necesar să chemi un reparator de fiecare dată când ceva e în neregulă. Mașina anunță ea prima care e o posibilă soluție. Astfel, economisești timp și bani. Dotată cu funcția inovatoare de diagnosticare inteligentă, Samsung WF60F4E0W2W  detectează erorile din stadiu incipient, oferind soluții simple de remediere a problemelor printr-o metodă extrem de simplă și ngenioasă: ai acces la mai multe soluții de rezolvare prin utilizarea unui smartphone cu scanare cu LED-uri. De asemenea, pentru soluții, poți consulta oricând și manualul de utilizare, însă mașina de spălat îți pune la dispoziție această soluție mult mai repede, înainte ca problema să devină supărătoare sau să te facă să pierzi prea mult timp.

Funcția Memo Ultimul Program

Prin funcția inteligentă de memorare a ultimului program, câștigi din nou timp, întrucât dacă obișnuiești să speli mai multe incărcături, una după alta, fără modificarea setărilor, nu mai este nevoie să reprogramezi ciclul de fiecare dată. Funcția Memo Ultimul Program stochează în memoria aparatului ultima setare utilizată, chiar dacă mașina de spălat a fost oprită. Este suficient să apeși pe butonul de pornire și să speli o nouă încărcătură.

Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Ce presupune tehnologia Eco Bubble la mașinile de spălat rufe Samsung?

Datorită tehnologiei proprii Samsung, Eco Bubble, mașina de spălat va  obține mai mult de la detergentul de rufe. Interiorul ei este prevăzut cu un generator unic de bule care dizolvă detergentul complet și apoi injectează aer, producând un strat de spumă bogată. Chiar și la temperaturi mai scăzute, această spumă penetrează mai rapid în țesături, curățând la fel de eficient ca și în cazul unui ciclu de spălare cu apă caldă. Obții astfel o curățare delicată, dar economisind cu până la 70% energie electrică. Așadar, cu Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W obții un nou record în ceea ce privește economia de resurse, spălând la fel de eficient în apă rece ca și în apă caldă. E, într-adevăr, „o revoluție în tehnologia de spălare”, cum producătorul descrie această modalitate inteligentă și inovatoare, originală, de a oferi cele mai bune rezultate, prin spălare la rece și economisire maximă de energie.

Această tehnologie revoluționară proprie Samsung, Eco Bubble, amestecă detergentul cu aer și apă înainte de începerea ciclului de spălare, generând bule de spumă care pătrund în țesături mai rapid decât detergentul concentrat. Practic, dispune de o modalitate inedită de spumare.

Dar Eco Bubble funcționează și ca o funcție foarte eficientă de îndepărtare a petelor, pentru o curățare profundă, delicată și eficientă a hainelor. Astfel, prin spuma pe care o produce, îndepărtează cele mai comune pete, precum cele de vin, de roșii, de sânge, de ciocolată și de iarbă, dar și altele mai puțin obișnuite. Printr-un ciclu extra de spălare cu bule și folosind potențialul crescut al detergentului prin procesul de dizolvare și transformare în spumă, mașina ta de spălat Samsung va asigura rezultate excelente fără efort și consum suplimentar. Mai multe despre Eco Bubble poți citi și aici.

Sistem Diamond Drum cu design specific al tamburului pentru rezultate excelente și protejarea țesăturilor

 Sistemul Diamond Drum este, de fapt, conferit de designul și modul în care este concepută cuva: cu model în formă de diamant. Forma elegantă a tamburului Diamond Drum oferă o performanță înaltă de spălare, dar totodată fiind delicat cu rufele tale, protejându-le astfel țesătura. Hainele se mișcă și se rotesc prin tamburul cu formă unică și textură în formă de diamant, iar perforațiile de mici dimensiuni pentru ieșirea apei previn agățarea, blocarea țesăturilor și, prin urmare, deteriorarea acestora. Obțineți o tratare atentă a țesăturilor, cu rezultate de curățare în profunzime.

Sistemul Ceramic Heater pentru evitarea depunerii calcarului pe piesele interioare

Prin sistemul Ceramic Heater, foarte durabil, mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W îți va fi alături în spălatul rufelor mulți ani de acum încolo, pentru că previne acumularea de calcar pe piesele interioare. Acumularea calcarului face ca mașina ta de spălat să necesite și mai multă energie și, prin urmare, să consume și mai mult curent electric. Mai mult, ai nevoie, în astfel de cazuri, de soluții de curățare și detergenți speciali, care să dizolve acumulările de calcar, dar acestea reprezintă costuri în plus și bani pe care i-ai putea cheltui pe altceva mai util. Dar cu Ceramic Heaters nu mai este cazul, pentru că siguranțele și accesoriile, fiind prevăzute cu strat de ceramică, fac ca și încălzirea apei să se producă mai repede, iar eficiența energetică să crească, ceea ce se traduce în și mai puține costuri la factura pentru electricitate, în și mai multă economie, prin urmare.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Ergonomică și Silențioasă

Pe lângă asemenea avantaje, demne de o mașină de spălat absolut perfectă, Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este și o mașină de spălat silențioasă, putând spăla la orice oră, chiar și noaptea, dacă numai așa îți permite timpul, întrucât nu va deranja pe nimeni, nici vecinii, nici alte persoane din casă. Asta datorită faptului că are un nivel de zgomot la spălare de doar 61 dB și la centrifugare – de 74 dB.

Încă un lucru pentru care merită achiziționată această mașină de spălat, în caz că nu te-a convins deja, este faptul că, deși are o capacitate de încărcare mare, peste standard (de 6 kg), este o mașină de tip Slim (îngustă), ergonomică, cu ajutorul căreia nu numai că vei economisi bani, resurse și timp, dar și spațiul. Măsoară 85 cm în înălțime, 60 cm în lățime și 40 cm în adâncime. La asemenea valori, cântărește 55 kg.

Design impecabil, deosebit, aspect exterior foarte plăcut și modern

WF60F4E0W2W
WF60F4E0W2W

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este o mașină de spălat frumoasă nu numai în interior, cât, mai ales, în exterior. Are un design inovator, modern și elegant, făcând chiar și locul în care o vei amplasa să arate altfel, dintr-un spațiu cu aspect banal într-unul cu un decor plăcut, personalizat, atractiv, estetic.

 Cei de la Samsung s-au gândit să vină cu ceva nou și original inclusiv aici, în privința designului, care încorporează tehnologia proprie Touch of Color de la Samsung, care adaugă o transparență profundă și elegantă în designul controlului principal rotativ (JOG DIAL), dar și al butoanelor (accente de argintiu/silver). În completarea designului organic al mașinii de spălat se află afișajul prietenos de culoare albastră (luminițe turcoaz) cu butoane controlate prin atingere (Touch Control). Ea este în întregime de culoare albă, obișnuită. Hubloul este unul mare, ca să îți permită să introduci cu ușurință în cuvă și articole de mari dimensiuni (precum pilote, perne, de exemplu). Prezintă un panou de comandă electronic, un afișaj cu ecran foarte mare, de tip LED. Display-ul îți va oferi informații utile cum ar fi etapa de spălare și timpul rămas din ciclul de spălare selectat. La sfârșitul programului, semnalizează printr-un semnal sonor foarte plăcut; revine cu același semnal la final, când se închide automat, dacă nu ai venit să scoți rufele din cuvă. Economisește astfel, cu încă o ocazie, curent electric (pentru ecran mă refer).

Personalizează ciclul de spălare după nevoile rufelor tale

Butoanele se activează foarte ușor, prin apăsare simplă. Dispune și de un buton selector pentru centrifugare, astfel încât, indiferent pentru ce ciclu de spălare ai opta, poți alege, după tipul de material al rufelor din cuvă (mai sensibil, mai tare), viteza de centrifugare potrivită – ai grijă să nu fie la valoare maximă (1200 de rotații pe minut) decât în cazul rufelor cu adevărat groase, din materiale rezistente. Altfel, riști să-ți deterioreze rufele – mai multe despre asemenea detalii, poți citi în articolul despre cum să îți alegi mașina de spălat rufe. De fapt, indiferent ce viteză de rotație vrei să-i alegi, să știi că stoarce foarte bine, la orice valoare selectată. La valori mari ale rotațiilor, rufele sunt aproape semiuscate. Dar nu numai viteza de rotație o poți selecta după preferințe, ci și temperatura, numărul și nivelele de clătire.

Concluzii

Pentru mine, mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W e o inovație până la cel mai mic detaliu, concepută să satisfacă cam orice dorință în materie de mașini de spălat rufe.

Specificațiile complete ale producătorului se regăsesc pe această pagină, tot de acolo se pot descărca și manualele de utilizare ale mașinii de spălat.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *