Samsung Galaxy Camera prezentat la IFA Berlin 2012

Dupa ce au scapat cateva informatii inainte de lansarea camerei foto cu Android de la Nikon, cei de la Samsung au pregatit un astfel de gadget si ei, numai ca, spre deosebire de Nikon ei au prezentat gadgetul ca o supriza la conferinta IFA Berlin 2012.

Camera foto cu sistem de operare Android de la Samsung se va numi Galaxy Camera, fiind la prima versiune. Bineinteles, nu este exclusa o denumire sub forma unui cod, insa va ramane in istorie ca prima camera foto cu sistem de operare Google Android a celor de la Samsung.

Dispozitivul din fata arata ca orice camera foto insa in partea din spate are un ecran intocmai ca al unui telefon, cu touchscreen de 4.8 inch si fara butoane fizice, cum eram obisnuiti la camerele foto.

Galaxy Camera va veni cu un senzor CMOS de 16 Megapixeli cu un zoom de 21x, va filma Full HD la 30 cadre pe secunda si la rezolutie 720×480 pixeli cu 120 fps (frames-per-second).
Pe partea configuratiei tehnice poseda procesor Quad Core Exynos 1.40GHz, 8 GB spatiu de stocare si slot pentru carduri de memorie microSD. De asemenea ca conectivitate va avea Wireless si pare-se si
GPS si Bluetooth.

In plus va avea si modul 3G ceea ce inseamna ca teoretic vei putea cel putin sa navighezi pe internet cu o cartela, daca nu chiar sa telefonezi ­čÖé Cred ca odata cu camera asta vom avea si mai multe fotografii de pe instagram ­čÖé

Camera foto va avea si un spatiu de stocare, in cloud – online ┬ápe Dropbox de 50GB.

Comunicatul de presa Samsung

[sam_ad id=”31″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *