Samsung Galaxy Note a ajuns deja la 10 milioane de unitati vandute

Daca initial a fost privit drept un telefon prea mare datorita displayului cu diagonala de 5.3 inch, care ar plasa telefonul aproape de o tableta (in fapt promovarea s-a dus in jurul acestei caracteristici), iar vanzarile nu se prevesteau de catre specialisti prea grozave, la cateva luni de la lansare, in luna martie 2012 deja Samsung anunta ca gadget-ul Galaxy Note a fost cumparat de mai bine de 5 milioane de clienti.

Acum, la doar 5 luni de la primul anunt cu privire la vanzarile lui Samsung Galaxy Note, vanzarile acestora si-au continuat trendul ascendent si au ajuns la 10 milioane de unitati vandute, iar o data cu aparitia telefonului in oferta mai multor operatori de peste ocean aceste rezultate sunt asteptate sa mai creasca.

Din punctul nostru de vedere este un succes destul de surprinzator pentru ca telefonul este MARE iar manevrarea acestuia review-urile spuneau ca se face cu greutate de catre cei care nu au o palma mare, iar stylus-ul – intocmai ca la PDA-urile pre-iPhone, este de mare ajutor.

In perioada urmatoare, mai exact la sfarsitul lunii august sau inceputul lunii septembrie este anuntata lansarea noului telefon-tableta Samsung Galaxy Note 2. Sa vedem de data aceasta ce urmeaza ­čÖé

Una dintre primele poze date ca oficiale ale lui Samsung Galaxy Note 2, cu un design aproape identic cu Galaxy S3

[sam_ad id=”19″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *