Samsung Galaxy S3 in 4 Culori noi – VEZI CUM ARATA

Asa cum anuntat inca de acum mai bine de o luna, Samsung Galaxy S3 nu va fi disponibil doar pe culorile consacrate albastru si alb, ci si pe rosu. Mai nou, inainte de conferinta IFA 2012 de la Berlin s-au anuntat inca cateva culori disponibile pentru terminalul varf de lance al sud-coreenilor de la Samsung.

Astfel, s-au anuntat disponibile pe langa rosul Garnet Red, inca 3 modele de culori disponibile: Amber Brown, Saphire Black si Titanium Grey. Zvonurile spun ca totusi Samsung mai pregateste si alte culori cum ar fi: Emerald Green sau Azurite Orange.

Consideram ca este o miscare foarte buna din partea Samsung pentru a populariza si mai multa cest gadget considerat extraordinar si rivalul direct pentru Apple iPhone 4S, compania americana care recent a castigat un proces impotriva celor de la Samsung si pregateste lansarea unui nou model de iPhone.

Poze Samsung S3 – Noile Culori curand disponibile

Ce parere aveti despre noile culori disponibile pentru Samsung Galaxy S3?

Samsung Galaxy S3 Amber Brown
Sapphire Black
Titanium Grey
Garnet Red

Trebuie sa recunosc ca mie cel mai mult imi place varianta Titanium Grey. Acum daca si carcasa ar fi din aluminiu ar fi senzational, insa putin probabil ­čÖé

[sam_ad id=”19″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *