Samsung Galaxy S4 – un concept care se anunta tot mai impresionant

Desi s-a anuntat ca Samsung Galaxy S4 nu isi va face aparitia pentru prima data la Conferinta CES din Las Vegas, care are loc zilele acestea (8-11 ianuarie 2013), putem deja sa intuim ca oricand anul acesta compania sud-coreeana va „despacheta” succesorul lui Galaxy S3. Intre timp, nimic nu-i opreste pe fani si pe designerii interesati sa vina cu idei si presupuneri de concepte, in functie de cum isi imagineaza fiecare ca va arata Galaxy S4.

De exemplu, au aparut deja videoclipuri care arata mostre fictionale, imaginare ale lui Galaxy S4, potrivit carora acest telefon va avea un procesor quad-core de 2GHz, un display full HD de 1080p, o camera foto fata-spate de 13 MP si Android 5.0 Key Lime Pie. Potrivit unora, acest concept va veni, de asemenea, cu cateva accesorii foarte interesante precum o tastatura care se va proiecta prin raze laser si a carei proiectie sa o putem utiliza astfel. Un vis care, chiar daca e inca in stadiul de imaginatie, ar fi foarte placut daca ar fi real. Ar arata foarte dragut si ne-ar placea sa ne pice in maini astfel de taste. Daca ar fi totusi… reale!

Galaxy S4 este un smartphone despre care se tot zvoneste inca din septembrie 2012. Intr-adevar, daca e sa dam crezare speculatiilor, se pare ca va incorpora o camera de 13 Megapixeli, un Samsung Exynos 5450 despre care se presupune ca ar folosi designul Arm’s Cortex A15 core. In ceea ce priveste marimea display-ului, deja se speculeaza ca ar fi de 5″ 1080p (1920×1080), ceea ce il apropie de Galaxy Note 2. despre bazele acestor speculatii, citeste mai multe intr-un articol special.

Desi potrivit catorva zvonuri Galaxy S4 ar fi urmat sa isi faca aparitia zilele acestea la CES 2013, consensul se pare ca ar fi acum altul si anume ca s-ar putea ca prima sa aparitie sa se intentioneze a avea loc in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2013 (MWC). Ba mai mult, se spune ca Galaxy S4 ar veni cu un creion integrat, fapt care ar explica de ce are un ecran atat de mare. Din nou, si aceasta este o informatie „neconfirmata” pana acum.

Samsung este o corporatie sud-coreana care detine companii subsidiare precum Samsung Electronics, pe care o cunosti cel mai bine probabil, dar si Samsung Heavy Industries care construieste nave, sau Samsung Life Insurance (asigurari), Samsung Securities si multe altele. Samsung este responsabila pentru un procent impresionant de 20 % din exporturile Coreei de Sud. Pe piata de desfacere a electrocasnicelor, Samsung a pornit de la a fi o companie cu o reputatie pentru produse ieftine si a ajuns una dintre cele mai respectate si cerute companii din lume.

[sam_ad id=”19″ codes=”true”]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *