Samsung Galaxy S4 va avea un ecran si mai mare?

Surse destul de sigure dau lansarea unui nou telefon de top din seria Samsung Galaxy. Se pare ca este vorba despre Galaxy S4, continuatorul lui S3 – lansat in primavara acestui an.

Zvonurile spun ca noul telefon varf de lance va avea un display cu o diagonala ceva mai mare decat predecesorul. Astfel, S4, daca e sa dam crezare ultimelor zvonuri, ar avea un display cu diagonala de 5 inch, ceea ce este aproape cat avea primul Galaxy Note (5.3 inch), telefon lansat sub ideea ca e si o mica tableta.

Acum nu stiu daca miscarea asta sa facem telefoane cat mai mari  este una buna pentru producatori – pentru ca daca e sa o iau personal – am probleme in a pune un telefon cu diagonala mai mare de 4 inch in buzunar. De ce sa facem telefoane imense? Doar pentru ca putem? Nu inteleg logica.

samsung galaxy s4

Pe de alta parte se pare ca Samsung a invatat ceva de la Apple si va face lansarea terminalului inainte de Sarbatori – cand oricine stie ca lumea cheltuieste mai mult. Prezentarea mobilului va fi cel mai probabil la Targul de Comunicatii Mobile din Barcelona, in Februarie 2013. Samsung incepand cu acest an planuieste sa lanseze un continuator al seriei de top Galaxy S in fiecare an.

In ceea ce priveste designul tot ce s-a spus este ca va pastra forma dreptunghiulara cu marginile rotunjite. Incredibil! Zâmbet Dar cum ar trebui sa arate un telefon?

Imaginea de mai jos e tot mai reala dupa parerea mea… facem telefoane tot mai mari pentru ca nu suntem in stare sa inovam…

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

2 comentarii la „Samsung Galaxy S4 va avea un ecran si mai mare?

 • 10 octombrie 2012 la 10:41
  Permalink

  ‘cu diagonala de 5 inch, ceea ce este exact cat avea primul Galaxy Note,” nu chiar. originalul avea 5,3″.

  Răspunde
  • 11 octombrie 2012 la 0:13
   Permalink

   Multumesc Andrei, am corectat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *