Cuptor cu Microunde Samsung GW733K-B

Daca esti in cautarea unui cuptor cu microunde modern, cu ecran LCD si butoane diverse pentru selectarea programului dorit, cu siguranta Samsung GW733K-B este unul dintre modelele la care trebuie sa aruncati un ochi. Dimensiunile sunt medii, avand o capacitate de 20 litri, insa functiile sale si modul in care este realizat iau ochii oricarui vizitator, iar la un pret de aproximativ 350 lei (verifica aici pret actualizat) nici nu putem spune ca este un aparat scump avand in vedere faptul ca este unul nou si cu tehnologie moderna, mai ales pentru felul in care se aleg programele.

Aparatul pe langa functia de microunde este dotat si cu grill, are o putere la grill de 950 W iar cuptorul cu microunde merge la o capacitate de 750W. Intregul panou de comanda al lui Samsung GW733K-B este realizat digital iar culoarea predominanta este pe un negru lucios foarte interesant ca look.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Daca tot scriam ca aparatul este modern, acest lucru nu se datoreaza doar felului in care arata si a faptului ca are butoane mai moderne decat alte modele, ci si a faptului ca vine cu 4 programe diferite pe 7 nivele de putere, printre care si cu functie de dezghetare pentru alimentele care inainte stateau in congelator. In plus, ca mai toate cuptoarele cu microunde si acest Samsung GW733K-B are semnal sonor la finalizarea programului, ceas digital si timer.

In concluzie ne place acest model pentru ca are si Grill, puterea e mare si de asemenea vine cu functie de dezghetare, foarte utila atunci cand vrei sa prepari mancarea mai repede fara a tine multe ore alimentele la dezghetat intr-o oala.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *