Samsung Navibot VCR 8845 – Aspirator Robot Inteligent

Un aspirator foarte interesant si deosebit de inteligent este Samsung Navibot VCR 8845. Acesta are un senzor care face sa se deplaseze si sa aspire prin camera singur. De asemenea are telecomanda si programare a pornirii dupa un timp.

Designul aspiratorului este deosebit de interesant, Samsung Navibot VCR 8845 avand aproape look-ul unei navete extraterestre, cum am fost invatati din filme. Aparatul este extrem de interesant datorita a multor senzor integrati. De asemenea, poseda si un dispozitiv care face un gard virtual pe unde nu trece in cazul activarii “garduletului”.

Daca aveti trepte prin casa, nu trebuie sa va faceti griji ca ar putea cadea pe trepte deoarece are senzor si pentru asta, sa nu cada de pe suprafete. Si chiar si asa, aspiratorul este bun si pentru a aspira combinat de pe parchet si covoare, trecand peste aceste suprafete si neramand blocat.
Aspirarea se face in intreaga casa gratiei unui software foarte bun si a unei camere video cu care Samsung Navibot VCR 8845 scaneaza incaperile si se orienteaza in aspirare. Gandeste-te, programezi aparatul ca in fiecare zi la ora 15:00 sa inceapa aspirarea iar tu cand te intorci acasa este curat prin casa. Aspiratorul pleaca si se intoarce singur, fara telecomanda, de la locul de reincarcare. Este incredibil de util. Probabil cei pe care ii vei deruta vor fi vecinii care vor crede ca esti acasa, aspiratorul avand un sunet maxim de pana la 73 decibeli, destul de silentios, insa se aude cam ca si masina de spalat. Ar fi hilar sa explici vecinilor: stii, am un robot acasa care face curatenie? Programarea se face fie direct de pe Navibot, fiind dotat cu display pe LED-uri, fie de pe telecomanda.

Singurul lucru care nu este deosebit de incantator este capacitatea relativ mica a aspiratorului, de doar 0.6 litri. Pentru mine asta inseamna o golire o data la 3 aspirari, in tot apartamentul cu 2 camere. Trebuie spus ca si Navibot-ul, in cazul in care lasi usile deschise se deplaseaza prin camere.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Bateria are un randament excelent, la o durata de reincarcare de doar 60 minute are o autonomie de pana la 90 minute. Cred ca in timpul asta imi aspira de doua ori in casa ­čÖé Eficienta ei este de un spatiu de 9 metri patrati in 10 minute, ceea ce e destul de bine. Mai detaliat asta inseamna 0,3 m pe secunda. Sunt curios totusi cand are obstacole prin casa de genul scaunelor si a cutiilor cu unboxinguri uitate de mine daca are acelasi randament. Ma rog, aici e un mic calcul matematic pentru ca va trebui sa mearga de jur imprejurul obstacolelor, insa viteza e destul de buna.

De asemenea, aspiratorul este dotat si cu mod de curatare pete, ceea ce cred ca e un program de curatare mai intesiva a anumitor zone setate in prealabil. Ar fi utopic sa recunoasca petele singur :))

Una peste alta e un aspirator de vis. Daca ar avea si o capacitate de colectare mai mare ar fi fost extraordinar, insa consider ca mai greu vom gasi pentru ca avand o incarcatura mai mare si puterea necesara deplasarii se mareste.

Manualul de utilizare pentru Samsung Navibot VCR 8845 se poate descarca in format PDF de aici. Contine mai multe limbi, pe acolo e si engleza, ultimele pagini.
Nu ma intelegeti gresit, insa poate fi si un cadou extrem de frumos, fara niciun apropo.

Iata si un review de la Flanco pentru acest produs:

 

[sam id=”3″ codes=”true”]

3 comentarii la „Samsung Navibot VCR 8845 – Aspirator Robot Inteligent

  • Pingback: Review si Pareri Zanussi ZAN2310

  • Pingback: Ce vreau eu, utilizator obisnuit, de la un telefon? | GSMRo

  • 20 aprilie 2013 la 18:41
    Permalink

    O singur a intreb are am , daca aspiratorul robot urca pe covor Sau trebuie inlaturate si covoarele

    R─âspunde

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *