Samsung primeste sigiliul de aprobare din partea Reginei Marii Britanii

Recent, compania multinationala Samsung Electronics a anuntat ca a fost premiata pentru prima data cu sigiliul de Garantie Regala de catre Regina Elisabeta a Marii Britanii.
Aceste Garantii pot fi premiate numai de catre anumiti membrii ai familiei regale, cum ar fi Regina Elisabeta a II-a, sotul acesteia Printul Philip si de catre Printul Charles. Dintre cei trei, cel dat de catre Regina Elisabeta este considerat a fi cel mai prestigios.

De-a lungul secolelor, relatia dintre familia regala a Marii Britanii cu comerciantii individuali a fost formalizata prin publicarea Garantiilor Regale. Detinatorii Garantiilor Regale sunt in mare parte comerciantii britanici si cei industriali, printre care, si un numar mic de companii straine, precum ar fi acum si compania SAMSUNG. Domeniul activitatii acestor companii este foarte larg, acesta incepand de la mici brutarii pana la curatatorii si de la masinarii agricole pana la software pentru computere.

Samsung Primeste Distinctia Regala

Din 2006 pana in 2011, cei de la Samsung au muncit din greu pentru a le oferi celor din familia regala produse de cea mai buna calitate si un service care sa fie adecvat garantiei. Ei le-au furnizat aproximativ 100 de televizoare premium si produse AV, oferindu-le intretinerea acestora 24 din 24, de catre o echipa de service special creata pentru familia regala. De asemenea cei de la Samsung s-au ocupat de sponsorizarea cricket-ului de caritate, eveniment organizat de catre familia regala.

Presedintele companiei Samsung Electronics, SeokPil Kim a declarat “Credem ca Garantia Regala a Reginei este o dovada a calitatii de neegalat a produselor si serviciilor Samsung Electronics. Cu aceasta baza, speram sa devenim cea mai buna marca premium din Regatul Unit”.

In 2011, veniturile celor de la Samsung au crescut cu 6,5%, la 141,54 de miliarde de dolari, iar acestia isi propun sa atinga targetul pentru anul 2015 mai devreme, acel target fiind cel de 200 de miliarde de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *