Samsung promite achizitionarea de echipamente LED mai accesibila prin noua serie MD

Samsung Electronics America Inc., o filiala a corporatiei Samsung Electronics, care ocupa numarul 1 in lume la produsele profesionale comerciale de display LCD, conform DisplaySearch, are acum la expozitie, printre inovatiile tehnologiei de semnalizare, cateva displayuri comerciale LED-backlit, in aceasta saptamana la Conventia Centrala din Las Vegas.

Samsung ne prezinta noua serie MD, care include patru modele LED, ideale pentru afacerile care cauta sa faca tranzitie de la CCFL la LED si SL46B, care are ca si solutie un display de o stralucire inalta care a fost proiectat pentru retail si pentru uz comercial.

“Samsung continua sa conduca in tehnologia de semnalizare digitala, oferind solutii care permit afacerilor, indiferent de marimea sau de bugetul acestora, sa adopte si sa realizeze beneficiile displayurilor LED backlit”, a spus Kevin Schroll, managerul produselor comerciale de displayuri de la Samsung Enterprise Business Division. “In particular, seria MD ajuta clientii care nu sunt gata sa plateasca in plus sau sa sacrifice functionalitatea, sa faca o tranzitie usoara pentru a se muta la LED”

Seria MD

Noua serie MD Samsung include acum patru modele LED care ofera clientilor o varietate de accesorii si optiuni de marimi, incluzand 32″, 40″, 46″ sau 55″. Cu introducerea seriei, Samsung accelereaza tranzitia intreprinderii la LED prin oferirea a unei solutii mai accesibile tuturor afacerilor, fara a fi nevoie ca acestea sa mai faca vreun sacrificiu.

Realizata cu gandul la eficienta de energie, seria MD ne ofera o experienta vizuala expansiva, care este ideala pentru zonele cu trafic ridicat, incluzand informatiile displayurile cu informatiile comerciale, publice sau ale corporatiilor. Elementele designului faciliteaza performanta imbunatatita cu beneficiile adaugate de economisire a costurilor. La numai 19mm, taisul ingust ajuta audienta sa se concentreze mai mult asupra continutului, iar adancimea subtire a seriei ofera mai mult spatiu disponibil.

Seria MD este de asemenea foarte usoara in greutate, astfel incat ne permite o instalare usoara si o administrare eficienta a spatiului si cu o rata redusa de incalzire, cu un consum mai redus de energie si un impact mai redus asupra mediului inconjurator. De asemenea, acesta detine si un media player pentru o redare usoara a imaginilor si a actualizarilor.

Specificatiile seriei MD:
MD32B,  MD40B, MD46B, MD55B
— 32″, 40″, 46″ si 55″ class LED/LCD Displays
— Tehnologia Direct-lit LED backlight
— Gama intreaga de conectivitate care include: VGA, DVI, HDMI, Component/Composite
— tais ingust (19mm) si profil slim (3.6″)
— RS232 si RJ45 control display
— MagicInfo Lite cu media player, USB 2.0
— Disponibilitate: din a doua jumatate a lui 2012

SL46B Display Solution

Samsung SL46B este un display cu o solutie de stralucire foarte inalta, ideala pentru un ambient cu conditii de lumina foarte puternica, ca de exemplu la vitrinele de la intrarea dintr-un magazin. Setarile panoului pot fi adjustate astfel incat reduce energia de productie si reduce consumul de energie, in timp ce ecranul ramane stralucitor in mod uniform. El mai vine echipat si cu cateva optiuni de retea, precum si un media player si un PC incorporat .
In aditie, SL46B taisul foarte subtire de 12mm, ne permite ca ecranul sa fie asezat pe perete, sau sa stea in orice alt loc pentru a le da retailerilor optiunea de a aseza displayurile multiple in vitrina magazinului sau in orice alte locuri.

Specificarile cheie:
– 46-inch clasa LCD Display
— 1920×1080 rezolutie Full HD
— 1500 cd/m(2) panou de stralucire puternica
— Compatibil cu modulul media player SBB-A
— Disponibiliotate: Q2 2012

Despre Samsung Electronics America Enterprise Business Division

Ca si lider global in Tehnologia Informatiei, Divizia de Business Samsung Enterprise (DBE) este angajata sa ne aduca o inovatie semnificativa pentru business-ul de toate tipurile, de la afaceri mici/medii pana la afacerile cele mai mari si la agentiile publice asemanatoare. Samsung ofera un portofoliu complet de solutii precum virtualizare, printare, displayuri, notebookuri, tablete PC si semnalizari digitale care te ajuta sa reduci costul operational, amprenta ecologica si incurajeaza invatarea dinamica. DBE Samsung este o divizie a Samsung Electronics America (SEA), a filialei Companiei Samsung Electronics a Statelor Unite si este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *