Samsung RB29HSR2DWW/EF – Combină frigorifică ieftină cu funcție No Frost

Samsung RB29HSR2DWW/EF este una dintre cele mai apreciate combine frigorifice ieftine cu funcție No Frost din oferta magazinelor online din România. Vine cu o capacitate de 290 litri, potrivită astfel familiilor mici și medii și se laudă pe lângă funcția no frost și cu o clasă de eficiență A+. Toate acestea la un preț excelent – verifică aici stoc și preț actualizat.

Capacitate de umplere medie

Combina frigorifică, după cum vă spuneam mai sus, are o capacitate de umplere medie, astfel că oferă în unitatea superioară, cea a frigiderului o capacitate cu un volum de 213 litri, iar în zona congelatorului de 76 litri.

O combină frigorifică similară, cu o capacitate un pic mai mare, dar și preț mai mare, dacă nu e în ofertă, este Arctic AK60355NFE+, și acesta echipat cu funcția deosebit de utilă de No Frost.

Consumul este extrem de bun, are un un consum energetic de 272 kWh/an, ceea ce foarte probabil va reprezenta un salt mare în economia de energie electrică față de vechea combină frigorifică pe care o aveți.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Compartimentarea acestei combine frigorifice Samsung RB29HSR2DWW/EF este realizată în unitatea superioară prin 3 rafturi de sticlă și 3 suporturi pe ușă. Este apreciat compartimentul superior de pe ușă, pentru că este închis, astfel că acolo se pot plasa ouăle și brânzeturile.
În plus, desigur, există și compatimentul de fructe/legume, foarte bine făcut, pentru a profita la maxim de dimensiunea acestuia.

Iarăși, trebuie să spun că funcția no frost și cea multiflow poate ajuta la păstrarea alimentelor proaspete mai mult timp.

Compresorul acestei combine frigorifice are funcția Digital Inverter cu 7 viteze reglabile pentru răcire.

Congelatorul are și el trei compartimente, de dimensiuni variate. Capacitatea de congelare este una impresionantă la cei 12 kg/24 ore.

Iluminarea compartimentelor este realizată cu becuri LED, extrem de vizibile și economice.

Deschiderea standard este spre partea dreapta, dar ușile sunt reversibile ușor, așadar la nevoie se poate schimba deschiderea. Mânerul este mare, așadar deschiderea trebuie să fie destul de ușoară.

Nivelul de zgomot dat de către această combină frigorifică este de 39 decibeli, un nivel destul de scăzut atunci când este în funcțiune.

Samsung RB29HSR2DWW/EF are dimensiuni de 178 cm înălțime, 59.5×66.8 cm pe laterale. Este, așadar o combină frigorifică de dimensiuni medii.

Trebuie spus că unii au raportat că la început lateralele frigiderului se încing, dar este parte din procesul normal al combinei frigorifice și este doar în primele ore de funcționare.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *