Samsung RB30J3100WW/EF – Combină frigorifică albă Full No Frost și sistem răcire All-Around Cooling

Produsele Samsung sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor, indiferent că este vorba despre telefoane mobile sau aparate electrocasnice. Firma a fost înființată în Koreea și a ajuns să se dezvolte în timp în peste 78 de țări de pe toate continentele.

Calitatea produselor este de cele mai multe ori una fără cusur, oferind clienților produse create special pentru ei, în funcție de necesități. De exemplu, combina frigorifică Samsung  RB30J3100WW/EF este ideală de o capacitate potrivită pentru familii de 2-3 persoane. 
Se remarcă printr-un design complet alb (în afara mânerelor), este de înălțime medie spre înaltă și este ce au nevoie, în general, majoritatea locuințelor. Un alt avantaj este dat de prețul acestui aparat frigorific, preț care combină atât funcționalitatea cât și specificațiile aparatului – ? verifică aici preț și disponibilitate

Funcții și caracteristici tehnice Samsung RB30J3100WW/EF

Combina frigorifică are un sistem de răcire modern, de tipul No Frost, care ajută ca toate alimentele să fie păstrate la o temperatură uniformă, indiferent unde ar fi poziționate. Aerul rece este distribuit în mod egal, prin numeroase deschideri, pe fiecare raft. Mâncarea va rămâne astfel proaspătă pentru mai mult timp. 

Oale, sticle, cutii de lapte sau suc: toate pot fi depozitate perfect în frigiderul ce dispune de un volum net total de 213 de litri. Cele patru rafturi ale frigiderului sunt ideale pentru depozitarea alimentelor, mai ales în cazul unor familii mai mari. În același timp, congelatorul are un volum net de 98 de litri și este distribuit pe trei rafturi, unde se pot păstra alimente precum carnea, legumele sau înghețata. Acesta are un sistem de dezghețare automat și are capacitatea de a congela până la 12 kilograme de produse o dată la 24 de ore. În plus, cutia cu deschidere amplă din congelator ajută la manevrarea mai ușoară a produselor păstrate aici și, totodată, la utilizarea spațiului într-un mod cât mai eficient.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Iluminarea cu LED-uri din interiorul frigiderului îi ajută pe pofticioși să găsească dulciurile sau mâncarea mai ușor, atât în timpul nopții, cât și ziua și nu afectează în niciun fel puterea de răcire a frigiderului și în plus, această soluție de iluminare este economică.

Combina frigorifică de la Samsung, clasa A+ dispune de un compresor Digital Inverter, care ajută la reglarea automată a vitezei, în funcție de cererea de răcire pe cele șapte niveluri. Astfel, va consuma mai puțină energie, reducând până la minim zgomotul (39 de decibeli), dar și uzura pe timp îndelungat. Specialiștii care s-au ocupat de realizarea combinei frigorifice au luat în calcul și cazul în care apare o pană de curent: alimentele vor fi în siguranță în frigider sau congelator pentru încă 20 de ore după ce sistemul de electricitate cade.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *