Combină frigorifică Samsung RB31FDRNDSA – dotată cu sistem no frost și tehnologii moderne

În vremurile noastre cele mai apreciate sisteme sunt cele care îți permit să îți organizezi viața cât mai eficient. Iar dacă vorbim de electrocasnice, dacă adăugăm și plusul dat de eficiență energetică și fiabilitate dăm de un produs excelent.

Samsung RB31FDRNDSA este o combină frigorifică foarte apreciată grației faptului că este un model extrem de modern, cu tehnologii avansate, economie de energie electrică și multe alte avantaje la un preț deosebit de convenabil – 👉verifică aici preț actualizat.

Frigiderul are o capacitate totală de 310 litri, ceea ce îl face potrivit pentru familii mici și medii, de până în 3 componenți.

Combină frigorifică dotată cu sistem no frost și dispenser de apă

Pe lângă eficiența energetică a acestei combine frigorifice Samsung trebuie menționat că un mare avantaj este prezența sistemului No Frost care poate să țină alimentele proaspete mai mult timp.
No Frost este una dintre cele mai importante specificații căutate pe combinele frigorifice moderne. Practic, sistemul no frost împiedică înghețarea pe interiorul frigider și menține o temperatură mai constantă în compartiment.

Organizarea internă a unității superioare de frigider la această combină frigorifică Samsung RB31FDRNDSA  oferă încă un avantaj semnificativ – prezența unui dispenser de apă. Iar capacitatea dispenserului este foarte generoasă – de 4.5 litri. Astfel, în verile lungi și toride, poți să ai foarte comod acces la lichide reci.

Pe lângă nofrost, combina frigorifică RB31FDRNDSA  are și sistem multiflow, ceea ce menține temperatura constantă.

👉 Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Design modern și display pe frigider

O chestie foarte interesantă la această combină frigorifică Samsung este prezența unui display cu temperaturile setate atât pe partea superioară – cea de frigider, cât și pe congelator.
Astfel, poți să setezi 5 trepte de temperaturi diferite, atât pe unitatea de frigider cât și la congelator, funcție de nevoi.

De asemenea, dispenserul de apă este extrem de util, mai ales vara, nu mai e nevoie să deschizi ușa frigiderului pentru a avea acces la apă.

În interior frigiderul prezintă un compartiment mare pentru fructe și legume și patru rafturi de sticlă securizată. Din păcate, aceste rafturi nu prea sunt ajustabile pe înălțime, fiind un punct negativ destul de important acest lucru.
Totuși, prezența unui suport pentru două sticle/vin face să fie mai digerabil acest aspect.

Pe ușa frigiderului la această combină frigorifică Samsung vei găsi suportul interior pentru dispenserul de apă unde îl umpli (capacitate până la 4.5 litri), un suport mare pentru flacoane în parte inferioară, compartiment închis pentru ouă/brânzeturi și încă un etaj cu două rafturi.

E interesant că are și un fel de suport pentru doze (de bere sau suc) pe ușa frigiderului.

Vezi mai multe poze, preț și stoc aici

Frigiderul este dotat cu sistem de iluminare LED, ceea ce face ca lumina să fie una puternică.

Congelatorul are trei compartimente, cel de sus fiind puțin mai mic.

Capacitatea congelatorului este de 98 litri iar a frigiderului de 210 litri.

Deschiderea standard a ușilor este pe dreapta, dar ușile sunt reversibile și permite schimbarea facilă a modului de deschidere.

Mod vacanță pentru frigider

Pe lângă numeroasele tehnologii extrem de utile, această combină frigorifică vine și cu modul de vacanță disponibil, o funcționalitate deosebit de utilă când pleci de acasă pentru perioade mai îndelungate de timp, dar dorești să păstrezi congelatorul pornit.
La acest RB31FDRNDSA modul de vacanță se activează apăsând timp de 3 secunde butonul Fridge  din partea dreaptă jos a displayului cu temperaturile.

Nivelul de zgomot este de 39 decibeli, nu este nici prea mult, nici prea puțin pentru o combină frigorifică modernă.

Cât despre dimensiuni, acestea sunt de 185 x 59.5 x 66.8 centimetri.

Sfaturi pentru prima funcționare

Unele combine frigorifice Samsung se încălzesc pe pereții laterali până ajung la echilibrul termic din interiorul combinei frigorifice. Nu vă speriați, este un lucru normal.
Totuși, este recomandat ca la prima pornire să nu plasați alimente în frigider până ce acesta nu ajunge la echilibru, pentru a nu face un efort și mai mare.

Este posibil să fie ușor mai zgomotoasă la pornire, tot datorită pornirii, dar zgomotul devine mai puțin deranjant după câteva ore de funcționare.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *