Combină frigorifică Samsung RB33J3830SA/EF cu dozator și tehnologie No Frost

Samsung RB33J3830SA/EF este o cominbă frigorifică modernă, adresată familiilor nu foarte mari, care caută o combină frigorifică dotată cu ultimele tehnologii și care să fie una economică.
Nu este o combină frigorifică de capacitate foarte mare, are 185 cm înălțime și o capacitate netă de 321 litri – ceea ce îl face potrivit pentru familiile de 2-3 persoane.

Combina frigorifică Samsung RB33J3830SA/EF nu este foarte scumpă – verifică aici preț actualizat și disponibilitate – chiar dacă este un model modern, dotat cu tehnologii recente, clasă energetică A+ și funcție de răcire pe tehnologie No Frost (care nu îngheață).

Design gri metal pe care se remarcă dozatorul de apă și panoul de comandă LED

Combina aceasta frigorifică de la Samsung se remarcă printr-o culoare metal – argintie – iar designul este unul modern ajutat de cele două elemente foarte vizibile – dozatorul de apă și panoul exterior de comandă – un fel de mic ecran LED de pe care programezi temperatura interioară a combinei frigorifice – precum și alte funcții.

Combina aceasta frigorifică este foarte asemănătoare cu modelul mai ieftin Samsung RB30J3100SA/EF dar care nu prezintă doztatorul de apă, iar frigiderul este ușor mai mic. Poți să îi vezi prețul și caracteristicile tehnice aici.

Combină frigorifică No Frost Samsung RB33J3830SA
Combină frigorifică No Frost Samsung RB33J3830SA

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Combina frigorifică nu are mânere propriu zise, în schimb deschiderea la acest Samsung RB33J3830SA/EF este prin tragerea de zona inferioară a ușii frigiderului  / respectiv zona superioară a congelatorului.
Nefiind o combină frigorifică exagerat de mare prin demensiune – deschiderea facilă a ușilor nu ar trebui să fie o problemă.

Interior extrem de bine compartimentat pentru zona superioară a frigiderului

Interiorul frigiderului este extrem de bine compartimentat, chiar dacă dozatorul de apă mai ia ceva spațiu prin rezervorul extrem de generos – de 4.5 litri – practic aproape un bidon întreg de apă.

Interiorul este iluminat cu becuri de tip LED – fără a compromite puterea de răcire și oferind o vizionare perfectă în interiorul frigiderului.

Samsung RB33J3830SA/EF are în interiorul unității de frigider patru rafturi de sticlă securizată plus un compartiment fresh pentru legume și fructe. De asemenea este prezent și un suport pentru două sticle.
Din păcate rafturile nu sunt ajustabile pe înălțime. Sticla are avantajul de a se curăța mai ușor decât grătarele metalice (și desigur – nu se corodează) – dar trebuie un pic mai mare atenție cu ea la spălare.

Ușa frigiderului prezintă trei rafturi, pe lângă recipientul pentru dozatorul de apă. Rafturile acestea sunt cele pentru sticle mari, un raft închis pentru ouă și brânzeturi și un raft ceva mai interesant pentru doze.

În total, frigiderul are un volum net de 223 litri.

Congelatorul este destul de tipic combinelor frigorifice Samsung – acesta are trei compartimente de dimensiuni diferite – cea mai mare fiind plasată la mijloc.
Congelatorul are un volum net de 98 litri.

Sistem de răcire No Frost All Around Cooling

Un mare avantaj atât pentru zona congelatorului cât și pentru cea a frigiderului este că combina frigorifică este una cu sistem de răcire no frost. Acest lucru scade întreținerea necesară pentru congelator în ceea ce privește dezgețarea permanentă.

De asemenea, este prezent sistemul de răcire All Around Cooling care distribuie curenții de aer pentru o răcire uniformă.

Și, dacă tot vorbim de avantajele acestei combine frigorifice, un alt lucru de menționat este că această combină frigorifică este încadrată în acest moment la clasa de eficiență A+, ceea ce înseamnă că este printre cele mai economice modele de combine frigorifice prezente pe piață.
Acesta este un model de combină frigorifică cu agent de răcire R600a și clasă climatică SN – N – ST.

Samsung RB33J3830SA/EF este un model silențios – fișa produsului prezentându-l la un nivel de zgomot de doar 39 decibeli, ceea ce este foarte bine.

Autonomia fără curent este de 20 ore – desigur, dacă nu deschideți ușile combinei frigorifice. Ușa va scoate o alarmă dacă este uitată deschisă.

Greutatea combinei frigorifice Samsung RB33J3830SA/EF este de 67.5 kilograme, așadar când vi-l livrează curierul poate ar fi util să îl ajutați – dacă este singur – deși nu ar trebui să livreze singur.

Înălțimea combinei frigorifice, după cum spuneam în deschiderea acestei prezentări, este de 185 centimetri cu laturile de 59.5 cm pe lungime și 66.8 cm pe adâncime.

Ca majoritate combinelor frigorifice de tip No Frost de la Samsung – este indicat să nu vă speriați dacă în primele ore, până când atinge echilibrul termic, pereții laterali se vor încălzi sau va produce zgomote ciudate – acest lucru fiind ceva comun.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *