Samsung RB37J5000SA/EF – Combină frigorifică clasa A+ cu sistem No Frost și capacitate 367 litri

Samsung este o marcă ce și-a obișnuit consumatorii  cu produse de calitate, cu tehnologii de ultimă generație, cu orientare spre îmbunătățire în toate aspectele. Combina frigorifică Samsung RB37J5000SA oferă un sprijin în încercarea de a obține mai mult de la alimente. Mai multe proprietăți nutritive, mai multă atenție asupra condițiilor de păstrare a hranei, mai multă atenție asupra consumului de energie electrică. Toate plusurile acestea se regăsesc în ceea ce Samsung RB37J5000SA vine să ofere consumatorilor săi, într-o carcasă plăcută, cu un design clasic, cuminte, fără trăsături evidente.

Tehnologii inovatoare

All Around Cooling este o tehnologie ce asigură curenți de aer rece distribuiți de la nivelul fiecărui raft și circulați apoi în tot frigiderul, pentru a menține o temperatură constantă și a asigura calitatea alimentelor. Binecunoscuta tehnologie NoFrost împiedică formarea gheții  pe pereții frigiderului și ajută, de asemenea, la circularea continuă a aerului rece.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Caracteristici tehnice

Samsung RB37J5000SA/EF este o combină destul de încăpătoare ca și volum, având 367l volum net, din care 269l are frigiderul, congelatorul doar 98l, iar dimensiunile sale ajung la 201*59,5*67,5. Capacitățile sale de a folosi la modul foarte econom resursele de energie electrica, adică undeva la 314 kW/an, îi asigură un loc în clasa energetică A+.

Spațiul din interiorul frigiderului este organizat cu ajutorul a 3 rafturi din sticlă securizată, adică foarte rezistentă, ce nu se sparge cu foarte mare ușurință și care poate susține greutate de până la 25 kg. Pe ușă însă, Samsung surprinde cu un număr de 6 suporturi, ce pot fi organizate în așa fel încât recipiente de diferite dimensiuni își pot găsi loc. În plus, în frigider mai există compartimentare pentru unt și brânzeturi, precum și pentru legume-fructe. Organizarea este foarte atent delimitată, astfel încât alimentele să fie distribuite corespunzător. Congelatorul  poate congela până la 12 kg/24 ore și are 3 compartimente ce pot depozita alimente. Ca și accesorii, frigiderul vine dotat cu suport pentru ouă și tavă pentru gheată, accesorii ce nu lipsesc din majoritatea frigiderelor. Per ansamblu, dotările combinei frigorifice ale lui Samsung îndeplinesc toate cerințele pe care le-ar putea avea un consumator.

Funcții

Admiratorii brandului Samsung vor fi impresionați și în cazul acestui produs care vine în întâmpinarea lor cu funcții menite să asigure climat perfect cu consum optim de energie. Cu funcția Vacanță, senzorii detectează lipsa activității din combină, modificând astfel temperatura și viteza de circulare a aerului, astfel încât consumul de energie electrică este redus, ajungând în clasa de energie electrică A+. Funcția de congelare rapidă este un mare plus pentru că există situații în care este nevoie de congelarea rapidă a alimentelor sau de răcirea lor într-un timp foarte scurt.

Samsung RB37J5000SA/EF are un aspect compact, de un argintiu închis la culoare, ușor clasic ca și stil, fără a avea însă acel aspect modern atât de căutat în zilele noastre. Reversibilitatea ușilor permite deschiderea acestora pe ambele părți, în funcție de cum permite amplasarea frigiderului. Prețul depășește media de pe piață, poate puțin cam mult luat per ansamblu, însă brandul este unul de succes și reușește de multe ori să depășească așteptările.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *