Combina Frigorifica Samsung RL40WGPS1

Una dintre cele mai accesibile si mai bune combine frigorfice care sa posede tehnologia No Frost si sa aibe si dispensor pentru apa rece, dar totusi sa nu fie de o dimensiune foarte mare este combina frigorifica Samsung RL40WGPS1. (click pentru verificarea pretului).

Este un model care ofera o capacitate de depozitare neta de 298 litri, foarte bine proportionate pentru intre frigider si congelator pentru o familie pana in 3-4 persoane. Astfel, capacitatea frigiderului este de pana in 213 litri iar cea a congelaturolui de pana in 85 litri.

Combina frigorifica este dotata cu tehnologia No Frost pentru frigider, ceea ce impierdica formarea ghetii pe suprafata alimentelor, astfel pastrandu-se prospetimea acestora pentru mai mult timp. Racirea este asigurata prin vaporizator.

Reviewul continua si dupa poza

Samsung RL40WGPS1

Designul acestei combine frigorifice este eleganta si minmala, fiind de culoare argintie, platinata. Dimensiunile sunt destul de bine proportionate pentru aceasta capacitate de stocare, insa sa nu considerati aceasta combina frigorifica drept una slim pentru ca dimensiunile pe adancime si pe lungime sunt destul de standard. Astfel, are o inaltime de 188 cm, lungime de 60 centimetri si o adancime de 68.5 cm, unde mai trebuie socotit si manerul. Usa are deschidere reversibila, astfel ca se poate deschide atat de la dreapta cat si de la stanga. Manerul este vertical, in forma circulara, usor de manevrat.

Frigiderul pe langa tehnologia No Frost integrata, are un flux de aer rece multiplu, cu directionare din mai multe orificii plasate la nivelul fiecarui raft. Astfel racirea este asigurata constant in tot frigiderul. Din punct de vedere functional, frigerul poseda 4 rafturi de sticla foarte rezistenta, compartiment pentru fructe si legume iar pe lateraul usii sunt 5 suporturi, ajustabile oarecum. Mult din suprafata de depozitare de la usa este ocupat totusi si de catre dispensorul de apa, prin rezervorul acesteia. Frigiderul mai vine cu iluminare interioara printr-un bec de 30W, sistem de avertizare sonor pentru usa lasata deschis, termostat reglabil si comporatiment pentru lactate si suport pentru oua.

Reviewul pentru combina frigorifica continua si dupa poza

Samsung RL40WGPS1 deschis

In partea de sus a frigiderului, cand il deschideti, sunt cateva butoane de control unde reglati cat de tare vreti ca frigiderul sa raceasca.

Congelatorul, amplasat in partea de jos a combinei, cu un volum de pana la 85 litri, este impartit in 3 compartimente aproximativ egale. Din 5 stele, acest congelator a obtinut 4, ceea ce e destul de bine pentru o unitate combi.

Combina frigorifica Samsung RL40WGPS1 are un consum foarte mic, sustinut si catre clasa de eficienta energetica A+ in care a fost clasat.

[sam id=”3″ codes=”true”]

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *