Combina Frigorifica Samsung RL43THCMG1 Metalic Look

Daca ieri v-am prezentat o combina frigorifica de top de la Samsung Side By Side, astazi va prezentam un model mai accesibil. O combina frigorifica inalta, cu capacitate de incarcare destul de mare, potrivita pentru familii cu pana la 3 componenti – Samsung RL43THCMG1. Este un model destul de basic, insa cu un design frumos, silentios si cu tehnologii moderne in echiparea lui, chiar daca nu dispune de tehnologii precum No Frost sau Multiflow care se regasesc la modele mai scumpe. Este foarte asemanator cu modelul RL43THCTS1, prin dimensiune si aranjarea rafturilor, insa constructia acestui model este mult mai solida, de aceea si costa mai mult, fiind vandut la un pret de aproximativ 1500-1600 lei (verifica aici pret actualizat)..insa ma astept ca si la aceasta pe viitor sa apara ceva oferte, indiferent ca constructia e metalica pretul este un pic maricel.

Interiorul lui Samsung RL43THCMG1 este destul de incapator, volumul net total fiind la 316 litri care este impartit in 222 litri pentru unitatea de frigider si 94 litri pentru congelator. Iluminarea intererioara este realizata la frigider cu niste LED-uri destul destul de puternice iar incalzirea unitatilor este sincronizata, o data reglat termostatul pe frigider acesta opereaza si la congelator. Aparatul chiar daca nu are functie de superfreeze are o capacitate de congelare destul de buna.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Dimensiunea este destul de mare, spuneam ca e inalta – are o inaltime de 2 metri insa pe laterale este relativ compacta, lungime de 59.5 cm si o adancime de 65 centimetri.

Un alt plus al acestui model este ca e din clasa de eficienta A+, cum ar trebui sa fie toate aparatele frigorifice din 2011 sau 2012, daca este sub clasa A deja nu mai e modern in ceea ce priveste consumul de energie.

Incarea Combinei Frigorifice

Frigiderul are 5 rafturi din sticla securizata cu care se poate jongla si ajusta in functie de preferinte si de asemenea avem parte si de un compartiment foarte mare pentru fructe si legume, care mi-ar fi placut sa fi fost impartit pe din doua pentru o utilizare mai convenabila. Chiar daca nu are picioruse sau roti, compartimentul se deschide destul de usor. Pe usa vom regasi 4 rafturi, insa acestea nu se pot ajusta iar aparatul nu vine cu suport pentru oua, cel putin asa este la modelul similar pe care l-au cumparat niste cunoscuti de ai mei, insa drept e ca sunt incantati.

Congelatorul are 4 compartimente, destul de multe as zice la volumul sau, ceea ce permite organizarea alimentelor foarte bine. Doua dintre compartimente sunt mai mici si aici poti sa pui de exemplu alimente care in mod normal ar transfera miros. De asemenea, pe usita regasim inca doua suporturi pentru cutii spre congelare, ma gandesc ca aici putem depozita acele fish fingers si alte crochete care vin de regula ambalate la cutii.

Deschiderea usilor se face de la partea dreapta spre stanga, insa Samsung RL43THCMG1 permite repozitionarea usilor, fiind un model cu usi reversibile, asadar cu sistem de deschidere posibil pe ambele parti.

Mai trebuie spus ca acest aparat frigorific Samsung are un nivel de zgomot destul de mic, incadrandu-se in clasa combinelor frigorifice cu ai sai numai 41 decibeli pe care ii produse la operarea la nivel maxim (vara). Clasa climatica este destul de extinsa, operand in aceleasi conditii intre 10 si 40’C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *