Samsung RL43THCSW1

Samsung RL43THCSW1 este o combina de frigorifica de familie compacta, inalta, spatioasa si cu foarte multe functii si “optionale incluse” care te vor face sa il indragesti deodata. Prima data a aparut pe piata undeva in jumatatea lui 2011 insa in Romania a inceput sa fie popular abia acum la inceput de 2012. Pe langa faptul ca este inalta, calitatea constructiei este foarte buna, se observa seriozitate in constructie si calitatea materialelor folosite si se va integra perfect in bucataria ta, indiferent daca este mare sau mica. Pretul lui RL43THCSW1 este undeva la 1300-1400 lei (verifica aici pret actualizat) si pe cuvant, faceti o mega afacere daca il cumparati, combine frigorifice mai bune decat acesta greu gasiti in gama, daca mai sunt cumva in productie.

Culoarea predominanta a acestui model este albul, insa se gaseste intr-o varianta similara(mai degraba identica) si pe argintiu, poate mai elegant daca bucataria are elemente mai moderne; insa daca bucataria este clasica atunci consideram noi ca aceasta varianta pe alb este care vi se potriveste. Are un aspectul lucios si ofera incantare intr-o bucatarie moderna. Dimensiunile totale ale combinei frigorifice sunt de 200.5 x 59.5 inaltime pe lungime si o adancime de 64.5 cm.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Volumul total este undeva la 320 litri din care 222 litri sunt pentru unitatea frigiderului si 94 litri este capacitatea congelatorului.
Frigiderul are 4 rafturi de sticla plus compartimentul pentru legume si fructe. Pe usa sunt montate 4 rafturi pentru bauturi si borcane. Rafturile de pe usa nu sunt ajustabile insa sunt foarte bine proportionate. Imi place ca la rafturile de sticla, in capat au puse niste opritoare din cauciuc care in nu permit picurarea lichidelor, un mare avantaj fata de rafturile din grilaj metalica. De asemenea o alta noutate la unitatea frigiderului este prezenta iluminarii in sistem LED, mai puternic, mai economic si cu o durata de viata mai mare decat becurile clasice.

Unitatea de congelare este impartita in 4 compartimente separate prin rafturi din plastic alimentar de o calitate destul de buna. Doua dintre compartimente sunt mai mari, iar cel de sus este mai mare, cred ca acolo sus se pot tine alimentele care au un transfer mai ridicat de miros (peste etc).
Usa acestei combine frigorifice Samsung RL43THCSW1 este foarte eleganta prin designul simetric pe care il are. Ca si optiune inclusa de care scriam mai sus, combina frigorifica dispune de avertizare sonora pentru usa deschisa, pentru cei mai uituci dintre noi.

Samsung RL43THCSW1 se claseaza in clasa de eficienta A+, cu cun consum de electricitate foarte mic, la 310 KWh/an, ceea ce este undeva la 140-150 lei, un pret pentru energie foarte bun avand in vedere volumul destul de mare al combinei frigorifice.
Un alt plus este reprezentat de iluminarea interioara care este pe LED, ceea ce face ca lumina sa fie fara transfer termin, asadar plus de eficienta energetica, cat si o lumina mai puternica care va permite sa vizualizati mai comod si mai natural inauntrul combinei Samsung.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *