Combina frigorifica Samsung RL56GEGIH – Spatiu, Design si Tehnologie

Sa zicem ca nu au dat gres cu modelul Samsung RL56GEGIH! Modelul are toate caracteristicile de baza ale unei combine frigorifice moderne: sistem Smart Eco de eficientizare a consumului de energie, design ultra modern din inox cu spatii bine structurate de depozitare, debit multiplu si tehnologie No Frost. Convingator iar raportul pret calitate este deasemenea unul destul de corect – (verifica aici pret actualizat).

In ceea ce priveste tehnologia utilizata pentru conservarea alimentelor putem vorbi atat despre No Frost cat si Multi Frost – racire multipla prin curenti de aer care sunt distribuiti uniform si constant iar rezultatele se pot vedea prin prelungirea duratei de prospetime a alimentelor si calitatea conservarii acestora. Plus, nu mai ai treaba cu decongelarea frigiderului sau a congelatorului, iar Recipientele Big Box pentru legume si fructe asigura un control al umiditatii suplimentar personalizat pentru acest tip de alimente.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

sistem elegant Samsung

Viata moderna presupune un ritm foarte activ si alert iar timpul efectiv este parca mereu in proces de diminuare, iar aici vorbesc si despre timpul dedicat cumparaturilor. Astfel, un spatiu mai mare de depozitare te scuteste de drumuri multiple la magazin. Compartimentarea interioara este extrem de bine organizata pentru a permite crearea unui spatiu cat mai amplu pentru depozitare, astfel atat cei 4 suporti de pe usa cat cele 4 rafturi de sticla din frigider sunt ajustabile iar recipientele de tipul Big Box (sertare mari) sustin acest aspect. Congelatorul are 3 compartimente mari distincte si tavita pentru gheata. Tot in cadrul subiectului despre confortul tau, mai este de mentionat sistemul de avertizare in cazul in care uiti usa deschisa si deasemenea manerul inovator EZ creat special pentru a facilita deschiderea aparatelor mai robuste proiectate de cei de la Samsung. Fara efort chiar si pentru un copil!

Samsung RL56GEGIH are o capacitate totala de 357 l dintre care 253 destinati frigiderului si 104 congelatorului, iar daca te intrebi de consumul pentru un aparat atat de mare, nu trebuie sa iti faci probleme deoarece sistemul Smart Eco este creat special pentru a eficientiza A+ consumul energiei datorita tehnologiilor bazate pe senzori care adapteaza mereu programul de functionare al aparatului. Apoi iluminarea moderna si eleganta prin LED reduce cu pana la 75% consumul fata de iluminarea conventionala.

Dimensiunile combinei frigorifice se incadreaza in 185 x 59.7 x 70.2 cm iar greutatea de 72 kg sunt masurile ideale pentru o familie cu o alimentatie diverisficata si constienta de importanta calitatii alimentelor. Aparatul functioneaza cu un singur compresor iar agentul de racire este freonul de tip R600a, unul dintre agentii cei mai frecvent intalniti la aparatele frigorifice moderne.

Pe scurt, combina frigorifica Samsung RL56GEGIH poate face fata cu brio si celor mai pretentiosi dintre noi. Pentru tot confortul trebuie sa ai in vedere si un pret de aproximativ 2470 lei insa tehnologiile ultra moderne de pastrare a alimentelor, consumul redus de energie, designul foarte apreciat si spatiul foarte bine organizat de depozitare au sa te convinga! Nu am reprosuri de adaugat!

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *