Samsung RL60GQERS1

O combina frigorifica din clasa superioara si de mare capacitate este noul aparat Samsung RL60GQERS1. Acesta are o capacitate de 370 litri (volum brut total de 434 litri), vine cu o clasa de eficienta energetica A+++ si se bucura de functii si tehnologii moderne, inclusiv tehnologie NoFrost si Multiflow. Aparatul are un design placut. Pretul acestei combine frigorifice este de aproximativ 4000 lei (verifica aici pret actualizat) si in ciuda costului aparent mare RL60GQERS1 ofera un bun raport calitate/pret.

Designul aparatului este modern, culoarea predominanta fiind un argintiu slefuit. RL60GQERS1 este destul de patratos (ca orice aparat frigorific ­čÖé ) insa detaliile sunt atent finisate din ce am vazut la un showroom Flanco si imi place mult sistemul de deschidere al usilor, manerul nu trebuie tras ci mai degraba deblocat din doua miscari, pentru usurinta deschiderii usilor. Aparatul frigorific este mare, are o inaltime de 201 centimetri, latime 60 cm si o adancime de 67 centimetri iar inauntru este foarte bine compartimentat pentru a putea depozita eficient multe alimente. De asemenea in partea superioara avem un display care afiseaza starea aparatului frigorific, care pe langa functionalitate mai contribuie si la look-ul per ansamblu al aparatului.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici[/box]

Unitatea frigorifica a aparatului, pe langa faptul ca este bine compartimentata vine si un sistem de igienizare Silver Nano Health, pe langa pelicula antibacteriana aparatul este tratat cu ioni de argint iar producatorul spune ca acest lucru se intampla pentru a nu se depune bacterii. Rezerve Silver Nano sunt disponibile pentru acest aparat insa nu stiu in ce masura se gasesc in magazine fiind foarte nisat – lucreaza ca un odorizant. Aceasta functie impreuna cu sistemul no frost fac ca frigiderul sa nu trebuiasca dezghetat si curatat foarte des, fiind foarte confortabil in utilizare.

Frigiderul are 3 rafturi din sticla securizata, raft special metalic pentru depozitarea vinurilor si doua compartimente pentru legume, asa numitele fresh box care asigura o temperatura diferentiata pentru a putea depozita pestele. De asemenea compartimentarea separata face ca transferul de miros sa nu se propage pentru alte alimente. Usa este bine realizata, fiind dotata cu 6 suporturi de dimensiuni diferite dintre care 4 sunt reglabile pe inaltime. Mi-as fi dorit ca la usa sa fi avut si compartiment separat pentru branzeturi, insa se pot pune fara probleme intr-unul din compartimentele fresh box ale frigiderului.

Pe langa sistemul nofrost si multiflow al frigiderului acesta mai vine si LED-uri de iluminare, ceea ce ofera o luminozitate buna in interior. De asemenea despre iluminarea pe LED-uri se mai spune si ca asigura o igienizare mai buna, bacteriile nu se dezvolta sub aceasta lumina, fiind una de tip rece.

Congelatorul lui RL60GQERS1 este unul de o capacitate mare si are un compartiment mare, un compartiment mediu si doua compartimente mai mici impreuna cu un dozator separat de gheata. Congelatorul este si el certificat de sistemul nofrost, asadar nu trebuie dezghetat ca si alte modele.

Manualul de utilizare impreuna cu alte detalii complete despre produs se regasesc si pe pagina producatorului.

┬á [sam id=”3″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *