Samsung S23A750 – Monitor LED 3D de 23 inch

Daca cauti un monitor de top, care sa fie construit pe ultima tehnologie, cu siguranta monitorul Samsung S23A750 este una dintre cele mai bune variante. Pentru a putea exploata la maxim acest monitor, trebuie sa ai si o placa video dedicata cat mai performanta, pentru ca monitorul se comporta excelent cu continutul multimedia, daca este redat de pe un sistem care sa fie din aceeasi generatie cu monitorul S23A750. (vezi pret si specificatii tehnice)

Samsung S23A750 este un monitor 3D cu aspect wide, foarte elegant si modern. Reda continut multimedia 3D, fie ca este vorba de filme – fie ca este vorba de ultimele jocuri aparute, cu suport 3D. Ochelarii pentru vizionarea 3D sunt direct inclusi in pachet, evident, nici nu se putea altfel luand in considerare si pretul deloc mic al acestui monitor.
Din Spate

Rezolutia la care “lucreaza” monitorul este de 1920 x 1080 pixeli, dimensiunea pixelilor pentru acest monitor pe noua tehnologie 3D este foarte bine proportionata, liniile se vad pefect, diferenta o poti face la fonturile mici care se vad mult mai bine decat un monitor de aceeasi dimensiune dar cu o rezolutie mai mica. Timpul de raspuns pentru acest monitor este de doar 2 milisecunde si are un contrast nativ 1000:1 iar cel dinamic este pe tehnologie Mega DCR, maxim ce se poate obtine astazi.

Din Lateral

Iluminarea si reproducerea de culori este intocmai ca la monitoarele clasice, totusi tehnologia de o mai buna calitate face clar diferenta. Imaginile par mai vii, iar in modul 3D practic intrii intr-o lume noua, alaturi de avatare sau alte personaje din ultimele filme tridimensionale.

Puterea electrica consumata de catre monitor este evident mai mare decat la un monitor simplu, insa tot nu este “considerabil”, avand o putere de 40W.

Designul este simplu si totodata foarte elegant, liniile sunt colturoase dar cu o finisare eleganta iar suportul este de-a dreptul fantastic ca si aspect.

Dimensiunea cu tot cu suport a monitorului este de 543 x 405 pe laturi si 191 milimetri are standul. Grosimea monitorului este de doar 18.9 milimetri!

Mai jos gasiti si un review video, cu ultimele monitoare Samsung 3D

[sam_ad id=”14″ codes=”true”]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *